Voetballen en playbacken op Snerttoernooi in Emst

emstHet tweede weekend in januari stond bij de v.v. Emst zoals elk jaar in het teken van het Snerttoernooi waarbij het twee dagen feest was op sportpark 't Hanendarp in Emst.

 

De zaterdag was weer voor alle jeugdteams, die ‘s morgens 7 tegen 7 op een half veld speelden. Tussen de middag waren er oud Hollandse spelletjes in de kantine en een kop lekkere snert of iets anders. ’s Middags werd de traditionele playbackshow gehouden en dat gaf een heel spektakel in de bomvolle kantine. Elk jeugdteam had er veel tijd in geschoten en werk van gemaakt. De jury riep JO13-1 als winnaar uit. JO11-1 werd uitgeroepen tot winnaar van het Snerttoernooi; die jongeren hadden alle spelonderdelen het best afgewerkt. De dag werd afgesloten met een optreden van een zanger die de kantine op z'n kop zette.

Zondag namen tien teams deel aan het Snerttoernooi voor de volwassenen. Naast acht teams van de v.v. Emst deden er ook teams mee van café restaurant de Emsterie en Oranjevereniging Emst. Wederom werd de dag gestart met 7 tegen 7 voetbal op een half veld en tegelijkertijd mochten de andere leden van de teams klaverjassen en darten. Tussen de middag was er naast de gebruikelijk kop snert ook tijd voor twee oud Hollandse spelletjes. ’s Middags barstte het feest in het clubhuis los tijdens de playbackshow. Het was opnieuw een moeilijke opgave voor de jury om een winnaar te bepalen. Emst 2 werd winnaar met een perfecte 'Volendamse' act/show. Vv Emst 7 tegen 7 35+ werd de algehele winnaar van de tweede dag van het Snerttoernooi. Ook deze dag was er ter afsluiting een spetterend optreden van een zanger.

emst 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Wat is het toch altijd frappant dat bij alle partijen na de verkiezingen feest wordt gevierd. Bij de winnaars uiteraard, maar ook bij de verliezers, omdat het verlies kleiner was dan verwacht, omdat de partij 'weer klimt', omdat de partij de grootste is gebleven, omdat ze een 'factor van belang' is gebleven, omdat de uitslag weliswaar slechter is dan de vorige keer maar beter dan in de peilingen, enzovoorts. Dus eigenijk alleen maar winnaars en geen verliezers. Politiek ten voeten uit.VA02 2019 01 Aangepast

De nieuwe VA-krant is een heel bijzondere. Om naar uit te kijken! Hier vast een leuk voorproefje!100% wild: vanmorgen twee wilde zwijnen met 16 biggetjes gezien. Ze zijn er vroeg bij. Voorjaarsbode? Nee, zachte winter, want de draagtijd is bijna vier maanden.Vrolijk makend filmpje van de dag over Jenny, een paard dat dagelijks alleen aan de wandel gaat.Prachtadvertentie in De Schaapskooi .In De Telegraaf: Gezin uit Epe kreeg plots Syrische buren: ’Nu hulp nodig’Ons buitengebied is vergeven van percelen waarop kerstbomen, buxussen en ander landschaps ontsierend groen wordt geteeld. Wij vinden dat verschrikkelijk. En het ergste is, dat de gemeente er nog vrolijk aan meewerkt ook om nog eens een terrein van 36 voetbalvelden groot te bestemmen voor kerstbomen. Hoe haal je het in je hoofd! Vraag eens rond hoeveel mensen dat wèl mooi vinden. Nog even en we houden geen weiland meer over. Bescherm het landschap eens, in plaats van een bedrijf dat te laten verpesten! Hé, 'bescherm het landschap' is ook de naam van een actiegroep en website die zich daar tegen verzet. Goed werk mensen! Hulde!Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is!Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.