Voetballen en playbacken op Snerttoernooi in Emst

emstHet tweede weekend in januari stond bij de v.v. Emst zoals elk jaar in het teken van het Snerttoernooi waarbij het twee dagen feest was op sportpark 't Hanendarp in Emst.

 

De zaterdag was weer voor alle jeugdteams, die ‘s morgens 7 tegen 7 op een half veld speelden. Tussen de middag waren er oud Hollandse spelletjes in de kantine en een kop lekkere snert of iets anders. ’s Middags werd de traditionele playbackshow gehouden en dat gaf een heel spektakel in de bomvolle kantine. Elk jeugdteam had er veel tijd in geschoten en werk van gemaakt. De jury riep JO13-1 als winnaar uit. JO11-1 werd uitgeroepen tot winnaar van het Snerttoernooi; die jongeren hadden alle spelonderdelen het best afgewerkt. De dag werd afgesloten met een optreden van een zanger die de kantine op z'n kop zette.

Zondag namen tien teams deel aan het Snerttoernooi voor de volwassenen. Naast acht teams van de v.v. Emst deden er ook teams mee van café restaurant de Emsterie en Oranjevereniging Emst. Wederom werd de dag gestart met 7 tegen 7 voetbal op een half veld en tegelijkertijd mochten de andere leden van de teams klaverjassen en darten. Tussen de middag was er naast de gebruikelijk kop snert ook tijd voor twee oud Hollandse spelletjes. ’s Middags barstte het feest in het clubhuis los tijdens de playbackshow. Het was opnieuw een moeilijke opgave voor de jury om een winnaar te bepalen. Emst 2 werd winnaar met een perfecte 'Volendamse' act/show. Vv Emst 7 tegen 7 35+ werd de algehele winnaar van de tweede dag van het Snerttoernooi. Ook deze dag was er ter afsluiting een spetterend optreden van een zanger.

emst 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.