Apeldoorners winnen FIFA Tournament van VIOS

DSC 0047 AangepastZaterdag was het dan weer zover, de tweede editie van het VIOS FIFA Tournament vond plaats. Dit keer was het wederom een 2-vs-2 toernooi maar werd er met clubs gespeeld i.p.v. met landen.

 

22 teams durfden het aan deze editie, waarbij zelfs een team uit Didam was overgekomen, om een felbegeerde beker mee naar huis te kunnen nemen.

Om 12:00 uur werden de spelers toegesproken door Gerard van Gurp om vervolgens te kunnen aftrappen. Al gauw werd er fanatiek gespeeld door iedereen en werd er natuurlijk in de gaten gehouden wie dit jaar de eventuele kampioenen konden worden. Na de poulefases en wat rekenwerk kon er worden afgetrapt in zowel een winnaars- als een verliezersronde.

Rond 19:00 uur werd de finale gespeeld die gewonnen werd door Kevin Kuijper en Chris Coppoolse, dus mocht de beker mee naar Apeldoorn. Nu is de grote vraag: zal bij het volgende toernooi de beker in Vaassen blijven, of kunnen de huidige kampioenen hun titel verdedigen?
Al met al was het weer een geslaagd toernooi.

DSC 0047 Aangepast 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.