Apeldoorners winnen FIFA Tournament van VIOS

DSC 0047 AangepastZaterdag was het dan weer zover, de tweede editie van het VIOS FIFA Tournament vond plaats. Dit keer was het wederom een 2-vs-2 toernooi maar werd er met clubs gespeeld i.p.v. met landen.

 

22 teams durfden het aan deze editie, waarbij zelfs een team uit Didam was overgekomen, om een felbegeerde beker mee naar huis te kunnen nemen.

Om 12:00 uur werden de spelers toegesproken door Gerard van Gurp om vervolgens te kunnen aftrappen. Al gauw werd er fanatiek gespeeld door iedereen en werd er natuurlijk in de gaten gehouden wie dit jaar de eventuele kampioenen konden worden. Na de poulefases en wat rekenwerk kon er worden afgetrapt in zowel een winnaars- als een verliezersronde.

Rond 19:00 uur werd de finale gespeeld die gewonnen werd door Kevin Kuijper en Chris Coppoolse, dus mocht de beker mee naar Apeldoorn. Nu is de grote vraag: zal bij het volgende toernooi de beker in Vaassen blijven, of kunnen de huidige kampioenen hun titel verdedigen?
Al met al was het weer een geslaagd toernooi.

DSC 0047 Aangepast 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Wat is het toch altijd frappant dat bij alle partijen na de verkiezingen feest wordt gevierd. Bij de winnaars uiteraard, maar ook bij de verliezers, omdat het verlies kleiner was dan verwacht, omdat de partij 'weer klimt', omdat de partij de grootste is gebleven, omdat ze een 'factor van belang' is gebleven, omdat de uitslag weliswaar slechter is dan de vorige keer maar beter dan in de peilingen, enzovoorts. Dus eigenijk alleen maar winnaars en geen verliezers. Politiek ten voeten uit.VA02 2019 01 Aangepast

De nieuwe VA-krant is een heel bijzondere. Om naar uit te kijken! Hier vast een leuk voorproefje!100% wild: vanmorgen twee wilde zwijnen met 16 biggetjes gezien. Ze zijn er vroeg bij. Voorjaarsbode? Nee, zachte winter, want de draagtijd is bijna vier maanden.Vrolijk makend filmpje van de dag over Jenny, een paard dat dagelijks alleen aan de wandel gaat.Prachtadvertentie in De Schaapskooi .In De Telegraaf: Gezin uit Epe kreeg plots Syrische buren: ’Nu hulp nodig’Ons buitengebied is vergeven van percelen waarop kerstbomen, buxussen en ander landschaps ontsierend groen wordt geteeld. Wij vinden dat verschrikkelijk. En het ergste is, dat de gemeente er nog vrolijk aan meewerkt ook om nog eens een terrein van 36 voetbalvelden groot te bestemmen voor kerstbomen. Hoe haal je het in je hoofd! Vraag eens rond hoeveel mensen dat wèl mooi vinden. Nog even en we houden geen weiland meer over. Bescherm het landschap eens, in plaats van een bedrijf dat te laten verpesten! Hé, 'bescherm het landschap' is ook de naam van een actiegroep en website die zich daar tegen verzet. Goed werk mensen! Hulde!Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is!Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.