Jarig Houdt de Ketting Strak gaat uit

foto clubkampioenen HDKS achterkant 2018 AangepastDit jaar staat voor wielerclub Houdt de Ketting Strak uit Emst in het teken van het 40-jarig bestaan. Tijdens de zeer goed bezochte nieuwjaarsreceptie in de Musketiers in Emst maakte voorzitter Bert Albers het voorlopige feestprogramma bekend.

(door Henk Boeve)

Het feestjaar begint op zaterdag 23 maart in het Omnisportcentrum Apeldoorn. Dan wordt voor de leden een clinic baanwielrennen gehouden. Vervolgens op zondag 7 april een MTB-tocht elders in het land. Plaats van handeling blijft nog geheim. En als klap op de vuurpijl zaterdag 18 mei een grote feestavond met o.a. medewerking van een topband. Daarnaast zullen op deze feestavond nog diverse activiteiten plaatsvinden voor de 136 tellende leden met partners van de wielerclub uit Emst.

Daarnaast blikte voorzitter Albers terug op 2018 en vooruit naar 2019. Ook dit jaar worden weer diverse onderlinge tijdritten verreden en op zaterdag 19 oktober wordt wederom de Gisola Emster Veldtoertocht gehouden met start en finish op sportpark ’t Hanendarp van vv Emst.

Ander hoogtepunt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst is altijd de huldiging van zowel de toer- als de clubkampioen 2018. Dit keer waren dit Jelle ter Weeme als clubkampioen en Sander Pannekoek als toerkampioen. Jelle ter Weeme is in december 18 jaar geworden en de jongste clubkampioen sinds de oprichting van Houdt de Ketting Strak op 27 januari 1979.

foto clubkampioenen HDKS achterkant 2018 Aangepast

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Wat is het toch altijd frappant dat bij alle partijen na de verkiezingen feest wordt gevierd. Bij de winnaars uiteraard, maar ook bij de verliezers, omdat het verlies kleiner was dan verwacht, omdat de partij 'weer klimt', omdat de partij de grootste is gebleven, omdat ze een 'factor van belang' is gebleven, omdat de uitslag weliswaar slechter is dan de vorige keer maar beter dan in de peilingen, enzovoorts. Dus eigenijk alleen maar winnaars en geen verliezers. Politiek ten voeten uit.VA02 2019 01 Aangepast

De nieuwe VA-krant is een heel bijzondere. Om naar uit te kijken! Hier vast een leuk voorproefje!100% wild: vanmorgen twee wilde zwijnen met 16 biggetjes gezien. Ze zijn er vroeg bij. Voorjaarsbode? Nee, zachte winter, want de draagtijd is bijna vier maanden.Vrolijk makend filmpje van de dag over Jenny, een paard dat dagelijks alleen aan de wandel gaat.Prachtadvertentie in De Schaapskooi .In De Telegraaf: Gezin uit Epe kreeg plots Syrische buren: ’Nu hulp nodig’Ons buitengebied is vergeven van percelen waarop kerstbomen, buxussen en ander landschaps ontsierend groen wordt geteeld. Wij vinden dat verschrikkelijk. En het ergste is, dat de gemeente er nog vrolijk aan meewerkt ook om nog eens een terrein van 36 voetbalvelden groot te bestemmen voor kerstbomen. Hoe haal je het in je hoofd! Vraag eens rond hoeveel mensen dat wèl mooi vinden. Nog even en we houden geen weiland meer over. Bescherm het landschap eens, in plaats van een bedrijf dat te laten verpesten! Hé, 'bescherm het landschap' is ook de naam van een actiegroep en website die zich daar tegen verzet. Goed werk mensen! Hulde!Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is!Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.