Jarig Houdt de Ketting Strak gaat uit

foto clubkampioenen HDKS achterkant 2018 AangepastDit jaar staat voor wielerclub Houdt de Ketting Strak uit Emst in het teken van het 40-jarig bestaan. Tijdens de zeer goed bezochte nieuwjaarsreceptie in de Musketiers in Emst maakte voorzitter Bert Albers het voorlopige feestprogramma bekend.

(door Henk Boeve)

Het feestjaar begint op zaterdag 23 maart in het Omnisportcentrum Apeldoorn. Dan wordt voor de leden een clinic baanwielrennen gehouden. Vervolgens op zondag 7 april een MTB-tocht elders in het land. Plaats van handeling blijft nog geheim. En als klap op de vuurpijl zaterdag 18 mei een grote feestavond met o.a. medewerking van een topband. Daarnaast zullen op deze feestavond nog diverse activiteiten plaatsvinden voor de 136 tellende leden met partners van de wielerclub uit Emst.

Daarnaast blikte voorzitter Albers terug op 2018 en vooruit naar 2019. Ook dit jaar worden weer diverse onderlinge tijdritten verreden en op zaterdag 19 oktober wordt wederom de Gisola Emster Veldtoertocht gehouden met start en finish op sportpark ’t Hanendarp van vv Emst.

Ander hoogtepunt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst is altijd de huldiging van zowel de toer- als de clubkampioen 2018. Dit keer waren dit Jelle ter Weeme als clubkampioen en Sander Pannekoek als toerkampioen. Jelle ter Weeme is in december 18 jaar geworden en de jongste clubkampioen sinds de oprichting van Houdt de Ketting Strak op 27 januari 1979.

foto clubkampioenen HDKS achterkant 2018 Aangepast

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.