Snel begin voetbalvereniging Emst

d5f1cef2 6eb3 4a78 9a45 7bf61c79fa9fVoetbalvereniging Emst is het jaar sportief begonnen. Voor de eerste zondagmiddag van 2019 had de activiteitencommissie een mooi hardloopparcours van 2,5 km door de bossen rondom sportpark 't Hanendarp uitgezet.

 

De deelnemers, zowel jong als oud, konden zelf de afstand bepalen die ze wilden lopen. De meesten kwamen uit op 5 km. Voor iedere deelnemer was er een certificaat met de gelopen afstand en tijd. Ook was er een ploeg dit het parcours wandelend afgelegde. Edwin Eenkhoorn liep bij de senioren de snelste tijd en ook de meeste rondjes, gevolgd door Reinjo van Westerveld. Bij de vrouwen deed Anna de Graaf het ‘t best en de oudere jeugd werd aangevoerd door Ramon Evers en Marith van Westerveld. Bij de allerjongsten was Wes van Gortel de beste.

Aansluitend werd de nieuwjaarsreceptie gehouden. In een redelijk gevulde kantine stond bestuurslid Jan Dijkgraaf stil bij de leden die de club in 2018 en de jaren ervoor ontvallen waren. Dit werd gedaan door 1 minuut stilte en het leggen van een bloemstuk bij de gedenksteen aan de voorkant van het clubgebouw.

Uit de nieuwjaarsspeech van Dijkgraaf bleek dat bij de jeugd het ledenaantal is teruggelopen en dat er zes jeugdteams aan de competitie meedoen. Ook is er weer een speelgroep opgestart. Op sportief vlak gaat het goed met de jeugd. Alle teams draaien op dit moment bovenin de competities mee. Ook de seniorenteams doen het goed. Erg positief is dat de club dit seizoen met een extra, vijfde, seniorenteam is gestart. Heet eerste team heeft zich in de suptop genesteld. De hand van hoofdtrainer Harrie de Graaf is duidelijk te zien en het voetbal wordt steeds beter.

Kijk op www.vvemst.nl voor foto's van de nieuwjaarsloop

d5f1cef2 6eb3 4a78 9a45 7bf61c79fa9f 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento