Twan Wagenaar vol energie het nieuwe jaar in

Twan WagenaarDe 16-jarige motorcrosser Twan Wagenaar uit Epe heeft een mooi seizoen afgesloten. Na een wat moeizame start kreeg hij na de derde wedstrijd de smaak weer te pakken.

Hij had de motor goed onder controle en reed zijn manches zeer constant. In het Nederlands kampioenschap motorcross eindigde Twan op de vijfde plaats.

Hij kwalificeerde zich voor de Dutch Masters of Motocross die tijdens de Zwarte Cross in Lichtenvoorde werd gereden. Het eindresultaat daar was de dertiende plaats, gezien het deelnemersveld een goede prestatie.

Komend seizoen zal Twan Wagenaar, geselecteerd voor de KNMV-selectie, opnieuw rijden voor Brouwer Motoren. Hij komt uit in de Open Nederlandse Kampioenschappen, de ADAC, de Dutch Masters of Motocross en enkele Europese motorcrosswedstrijden.

Twan Wagenaar

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Bekkema f

    Kom twan niet tegen bij de verkiezing vd gemeente epe voor sporter vh jaar,gezien de ontwikkeling van een coureur uit ons eigen dorp,en wat hij al presteerd in binnen en buitenland met de motorcross zou hij zeker een plek verdienen bij deze verkiezing,zou zeggen twan wordt een 2de jeffrey herlings en ga ervoor komend seizoen.

Powered door Komento