Maikel Amzand en Vios blijven ook negende seizoen samen

maikelC.s.v Vios en hoofdtrainer Maikel Amzand zijn overeengekomen ook volgend seizoen, 2019-2020, met elkaar door te gaan. Daarmee gaat Maikel Amzand zijn negende seizoen in als hoofdtrainer bij c.s.v Vios. Een zeldzaamheid in het amateurvoetbal.

,,De laatste seizoenen heeft Maikel de selectie sterk verjongd met talenten uit onze jeugdopleiding. Toch is ons eerste vorig seizoen geëindigd op een prima vierde plek in de derde klasse. Ook nu staan we, zo vlak voor de winterstop, weer op plek 4. Maikel heeft daarmee aangetoond onze jeugdleden een kans te geven en hen naar een hoger niveau te kunnen brengen. C.s.v Vios is aan de hand van Maikel een jonge, stabiele derdeklasser geworden met potentie voor meer. En wij hebben er alle vertrouwen in dat Maikel de juiste trainer is om dat groeipotentieel zo goed mogelijk te benutten.

Acht seizoenen werkzaam als hoofdtrainer is natuurlijk een lange tijd. Maar vanuit spelers, bestuur en supporters zijn we nog altijd heel blij met Maikel. We gaan dan ook met volle overtuiging weer een seizoen met hem verder”, aldus het bestuur.

Maikel Amzand

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento