Kletsnatte finale SV Epe’s 4x4 Champions League

2018 12 06 4x4 Champions League 147 AangepastZaterdagochtend vond de finale van de najaarscompetitie plaats van de SV Epe 4x4 Jumbo Van Andel Champions League. Het koude, natte weer weerhield de jongste pupillen van SV Epe niet om fanatiek de finales te spelen. Maar liefst 37 kinderen van tussen de 5 en 8 jaar trotseerden samen met ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s het weer. Het enthousiasme spatte ervan af en bondscoach Dik Brummel en zijn assistenten konden na afloop terugkijken op een fantastisch seizoen.

 

De 4 winnaars van deze competitie zijn Jop Markerink, Rick Vos, Sam van Laar en Noah Wagenvoort en deze spelers worden bijgeschreven op de Jumbbo Van Andel Champions Leaguebeker met de grote oren.

Na afloop tijdens de prijsuitreiking ontving iedere speler een mooi aandenken en uiteraard patat en drinken, wat gesponsord werd door Wassink Notariaat uit Epe

Wat nog volgt in de kerstvakantie is een zaalvoetbaltoernooi in de PWA sporthal en na de winterstop gaat de nieuwe groep van start in de voorjaarscompetitie. Een grote groep jongens en meisjes neemt in de het voorjaar deel aan het teamvoetbal in de JO8 competitie (Jeugd onder 8 jaar).

2018 12 06 4x4 Champions League 147 Aangepast

2018 12 06 4x4 Champions League 196EvdB 1 Aangepast

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.