Belangrijke overwinning van Vios

Op een druilerige middag stond voor VIOS en Advendo vandaag een belangrijk potje op het spel. Omdat Batavia en Nieuwland er met kop en schouders bovenuit steken, is het verschil met de andere ploegen minimaal.

Advendo, de nummer 3, speelde deze middag met twee spitsen en probeerde Vios vol onder de druk te zetten. In het begin voetbalde Vios zich daar goed onderuit, maar naarmate de eerste helft vorderde werd het van Vios-kant steeds slechter. Twee verkeerde uittrappen van Maikel Gerritsen gaven de thuisploeg grote kansen die niet werden afgemaakt. Verder werd Advendo niet gevaarlijk. Vios heeft altijd Jelle Pol. In de 37ste minuut was het raak. Jelle schoot zuiver binnen en langs de keeper, maar de verdediger pakte de bal met de hand. Penalty en die wist Jelle keurig te benutten. Na deze rode kaart gegeven door de goed leidende scheidsrechter kreeg Vios twee grote kansen om de wedstrijd te beslissen. Dat deden Jacco Verstraten en Jelle Pol helaas niet en dus was het tijd voor de thee.

Na de rust was Vios beter, won het veel duels, maar bleef het slordig in de eindpass. Dennis de Jong leek enkele keren door te breken, Jacco Verstraten had wat schoten en Jelle Pol was gevaarlijk via vrije ballen, maar veel verder dan dit kwam het niet. Tot de laatste 10 minuten leek er niets aan de hand voor Vios. Maar Advendo ging de laatste minuten vol voor een punt. Met opportunisme en strijd maakten ze het Vios nog lastig. Verder dan een kopballetje op de goal kwamen ze niet.

Kortom, heel belangrijke punten voor de mannen van Amzand, ook al hadden ze het zich zelf makkelijker kunnen maken

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento