Vios maat te klein voor Nieuwland

De dag van de aankomst van de goedheiligman was de dag waarop Vios naar Amersfoort moest om de koploper de periode af te snoepen.

In het begin van de wedstrijd was het vooral rommelig en was te zien dat de trainers goed werk hadden verricht. Beide teams kenden elkaars goede en mindere punten.
Al snel liet de scheidsrechter merken dat hij van geen enkel contact gediend was in de duels. Dat kostte Vios al snel een gele kaart, maar behalve dat was er de eerste 20 minuten niets aan de hand.
Maar daar was ineens een flitsende versnelling van Nieuwland en via een mooie combinatie braken de gastheren door de verdediging van de Vaassenaren en was het 1-0. Dat was voor Vios een zure tegenslag. Na de 1-0 was Nieuwland beter en gevaarlijker. Maikel Gerritsen was deze middag uitblinker aan Vios-zijde; hij pakte veel ballen en zelfs 1 op 1 was hij bijna niet te passeren.
Toch bleef Nieuwland gevaarlijk, wat vlak voor rust resulteerde in 2-0. De wedstrijd was bijna gespeeld, ook omdat de scheidsrechter volgens Vios duidelijk een kant had gekozen. Zo floot hij alles af van Vios en liet hij van het slimmere Nieuwland veel toe.

Door goede communicatie in de rust en de nodige harde woorden kwam Vios flitsend uit de kleedkamer. Vios won veel tweede ballen en kreeg kleine schietkansen. Het schot van Jacco Verstraten was nog het dichtst bij de tegengoal.

Na dit goede begin kreeg Vios de deksel op de neus. Een snelle counter bracht Nieuwland in veilige haven: 3-0, de wedstrijd was gespeeld, Vios probeerde het nog wel, maar kwam er gewoonweg niet aan. Nieuwland bleef gevaarlijk en de scheidsrechter bleef een plaaggeest voor Vios. Zo kreeg Quincy Werinussa na praten zijn tweede gele kaart en moest Vios verder met 10 man.

Vlak voor tijd scoorde Nieuwland de 4-0, wat de ploeg ook de periodetitel opleverde.

Kortom, een terechte nederlaag voor Vios tegen een absolute titelkandidaat. Vios moet volgende week de punten thuis pakken tegen Hoevelaken.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.