Na seizoen hard fietsen samen aan de boerenkool

foto 3 boerenkool eten 28 okt 2018 AangepastLeden van wielerclub Houdt de Ketting Strak en hun gezinsleden hebben vandaag het wegseizoen op traditionele wijze afgesloten met een gezamenlijke boerenkoolmaaltijd.

 

De opening van het wegseizoen is altijd op Eerste Paasdag, dit jaar op zondag 1 april, met na afloop van de eerste rit een uitgebreide paasbrunch in de Loarkit in Vaassen. De afsluiting van het wegseizoen was zondag met een boerenkoolbuffet bij De Emsterie in Emst. Vanmorgen om half tien vertrokken de leden voor een rit van plm. 45 kilometer. Rond half twaalf kwamen ze bij De Emsterie, waar inmiddels ook al veel partners aanwezig waren. Het boerenkoolbuffet is immers niet alleen voor de leden van Houdt de Ketting Strak, maar ook de partners en eventuele kinderen zijn altijd van harte welkom. Ruimschoots werd hier gebruik van gemaakt; rond de 60 mensen genoten geheel gratis van een zeer uitgebreid boerenkoolbuffet.

Vanaf zondag 4 november gaan de leden op de mountainbike het bos in. Het vertrek is altijd vanaf het Willy van Essen plein, om half tien. Er wordt gestart met een ATB-clinic.

foto 2 boerenkool eten 28 okt 2018 Aangepast

foto 3 boerenkool eten 28 okt 2018 Aangepast

foto 4 boerenkool eten 28 oktober 2018 Aangepast

foto 5 boerenkool eten 28 oktober 2018 Aangepast

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.