Go Ahead Eagles bezorgt jeugd vv Emst geweldige middag

clinic Emst 2Dinsdag was het zover. Martin en Sylvia Sanders van Sanders Puzzelboeken, hoofdsponsor van voetbalvereniging Emst, hadden twee jaar terug een veiling gewonnen met als prijs een jeugdvoetbalclinic door trainersstaf en spelers van Go Ahead Eagles. Die werd deze herfstvakantie op sportpark ’t Hanendarp gegeven.

 

De staf van Go Ahead Eagles, bestaande uit hoofdtrainer John Stegeman en zijn assistenten Marco Heering, Kick Maatman en Jelmer Sevenster werden vergezeld door de spelers Gino Bosz, Lars Jansen (keeper), Sjoerd Overgoor en Thomas Verheydt. De middag begon met een lunch voor de Eagles samen met organisatie en veertien jeugdbegeleiders van de vereniging. De kantine stroomde inmiddels vol met 58 jeugdleden en vele ouders.

In een mum van tijd waren de zes spelonderdelen uitgezet. Wat opviel was het enthousiasme van de trainersstaf en spelers van Go Ahead Eagles en dat werkte aanstekelijk op de spelers en speelsters van vv Emst. En als iets leuk is, vliegt de tijd. Na een vragenrondje van de kinderen aan de spelers en staf van Go Ahead Eagles op het veld verzamelden allen zich in de kantine. John Stegeman reikte daar een voetbalshirt uit aan voorzitter Arie Post om door de vereniging in te lijsten. Even later werd Ruby Rozendal naar voren gehaald. Zij kreeg van John een prachtige bal in de kleuren van Go Ahead Eagles, waarna ook de andere 57 deelnemers met een bal verrast werden. En de koek was nog niet op, want alle deelnemers kregen van pannenkoekenhuis De Honingpot uit Epe, waarvan Martijn en Melissa Pluim de eigenaren zijn, een welverdiende pannenkoek.

clinic Emst 2

clinic Emst 1

Kijk voor meer foto's en een filmpje van deze middag op www.vvemst.nl

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.