Vereende krachten bezorgen EZC’84 Eurovrienden Arena

Woensdag vond de feestelijke opening van Eurovrienden Arena van voetbalvereniging EZC’84 plaats. Zo'n 150 belangstellenden, sponsoren en vrijwilligers zagen de twee jongste leden, Bart Wesselink en Stef van den Hoek, de officiële handeling verrichten: het doorknippen van een blauwgeel lint.

 

Bijna een jaar geleden kwamen Cindy van Laar, Frank Vijge en Gerwin de Weerd van de jeugdcommissie met het plan om op de groenstrook naast de nieuwe parkeerplaats aan de Oenerweg een panna-arena aan te leggen. De plannen werden voorgelegd aan het hoofdbestuur. Dat gaf groen licht en de werkgroep werd aangevuld met Wilbrand Oonk (jeugdvoorzitter), waarna er driftig op zoek werd gegaan naar sponsoren voor dit ambitieuze plan. Met de hulp van tientallen vrijwilligers en bedrijven werd er keihard gewerkt om de arena te verwezenlijken.

EZC'84-voorzitter Bert Harmsen prees de vele uren werk en volharding van de werkgroep en de vrijwilligers. ,,We mogen enorm trots zijn op dit resultaat. Door de inzet van al deze vrijwilligers heeft EZC'84 een prachtige uitbreiding van het mooie sportpark. Dit bewijst maar weer eens dat we niet zonder vrijwilligers kunnen. Mooie initiatieven die EZC'84 maken tot de vereniging die we zijn."

Na de korte toespraak mochten Stef en Bart het lint voor de toegang van de arena doorknippen, waarna freestyler Josh zijn voetbalkunsten toonde aan de ademloos toekijkende EZC-ers. Na de demonstratie kreeg Leon Wolf, EZC'84-speler van de JO17, de mogelijkheid om zich als skillmaster van de club te bewijzen. Hiervoor diende hij een aantal kunsten van Josh na te doen. Uiteraard slaagde hij met vlag en wimpel en werd hij onder luid applaus beloond met een Josh-cap.

De jeugd kreeg daarna nog de mogelijkheid om een aantal kunsten van Josh te leren en met hem op de foto te gaan. Voor de sponsoren en vrijwilligers die betrokken waren bij de bouw stond er nog een drankje en een hapje klaar in de kantine.

De arena zal, naast ontmoetingsplek voor de jeugd, ook gebruikt worden als extra trainingsmogelijkheid tijdens de winter, wanneer veld 2 niet gebruikt kan worden. Naast de arena prijkt een groot reclamedoek met daarop alle namen van de sponsoren. Opvallend daarbij is de naam van het "vriendenteam van EZC'84. Deze leden speelden vorig jaar in het 3e elftal en hebben gezamenlijk ook een sponsorbedrag bijeen gebracht. Naast alle sponsoren heeft een lopathon door de jeugd van EZC'84 een mooie bijdrage geleverd aan de realisatie.

Fotoverslag : https://photos.app.goo.gl/fDDgi14YaMbaa5Ad6
Videoverslag : https://www.facebook.com/ezc84/videos/170013470568155

 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento