Ormi investeert in trainersgilde

2017 wilfriedHet volleybalseizoen 2018-2019 is weer begonnen. Binnen volleybalvereniging Jumbo van Andel Ormi is vorig jaar gestart met een nieuw concept: Train de Trainer. Doel hiervan is het verder ontwikkelen van de trainers, zodat zij beter worden en zich ontwikkelen en daardoor succesvol kunnen zijn als trainer. Het geloof is dat als je mensen helpt zich verder te ontwikkelen, ze langer bij de vereniging betrokken blijven als trainer. Veel verengingen ervaren dat het lastig is om trainers te vinden, vandaar dat Ormi investeert in de trainers die ze heeft.

 

In dit kader wordt in Epe een aantal workshops voor trainers georganiseerd, gegeven door Wilfried Groothuis, hoofdtrainer van het 1e damesteam van Zwolle, uitkomend in de eredivisie. Het geloof van Wilfried: topvolleybal is toegankelijk voor iedereen.

Jumbo van Andel Ormi biedt de mogelijkheid om andere volleybaltrainers mee te laten profiteren van de kennis die naar Epe gehaald wordt. De trainers van Ormi nemen deel aan het programma, het programma biedt ruimte voor meer deelnemers. Dus ben je een volleybaltrainer, of wil je graag volleybaltrainer worden, dan is dit een kans. Kijk op de website www.ormi.nl of op de Facebook van Volleybalvereniging Jumbo van Andel Ormi.

2017 wilfried

Wilfried Groothuis

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento