EZC'84 wint 8e editie Univé Hanendârptoernooi in Emst

EZC'84 is gisteren met 6 punten winnaar geworden van de achtste editie van het Univé Hanendârptoernooi van de vv Emst.

 

De eerste wedstrijd van de middag was tussen gastheer vv Emst en V en L uit de Vecht. Een leuke wedstrijd met een sterker Emst, waar vooral voorin de scherpte nog ontbrak. Veel kansen op doelpunten, nauwelijks goals. Emst nam wel een voorsprong, maar vlak voor tijd kwam V en L via een strafschop op gelijke hoogte: 1-1. Strafschoppen moesten een winnaar opleveren en V en L nam die beter.

Emst moest meteen weer aan de bak, nu tegen EZC'84. Deze wedstrijd ging gelijkop. Het duel werd beslist door een misser van de keeper van Emst, waardoor EZC op voorsprong kwam. Emst drong aan op de gelijkmaker en kreeg hiervoor goede kansen, maar de sterk spelende keeper van EZC hield zijn doel schoon.

De laatste wedstrijd ging tussen V en L en EZC. Ook dit was een leuke pot, met strijd, mooie acties en leuk voetbal. Kansen aan beide kanten, maar toch een beter EZC. De Epenaren scoorden twee maal en werden daarmee toernooiwinnaar.

De leiding van de wedstrijden was in goede handen van de KNVB-scheids- en grensrechters Erwin Heijmeriks, Niek Sleyster en Rene van Leeuwen.

Rond 16.30 uur volgde de prijsuitreiking waarbij Erik Hoekerd namens Univé de grote wisselbeker aan EZC'84 uitreikte. Elk team kreeg een mooie cheque; zoals gebruikelijk komt het prijzengeld volledig ten goede komen aan de jeugdafdelingen van de deelnemende verenigingen.

Op www.vvemst.nl staat een fotoreportage van het toernooi.

20180818UniveHanendarptoernooi vv Emst

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento