EZC’84 met vrouwenelftal de competitie in

Voor het eerst in de 34-jarige geschiedenis van EZC'84 doet een vrouwenelftal van de club mee aan de competitie. In eerste instantie zou het gaan om een MO19-elftal, maar door diverse stages en baantjes zou dit elftal al gauw in de personele problemen gaan komen. Daarom is er besloten om de meiden over te hevelen naar de vrouwencompetitie.

Hierdoor kunnen de meiden van Vrouwen 1 bij personeelstekort een beroep doen op de dames van het oude Vrouwen 1, dat afgelopen seizoen op de vrijdagavond uitkwam in de 7x7 competitie.

Voor alle duidelijkheid is dus MO19-1 nu VR1 en zijn de dames van VR1 nu VR2 - recreatief. De vrouwen van VR2 zullen tot de winterstop alleen trainen en niet deelnemen aan de competitie. In de winterstop wordt gekeken of er voldoende animo is om ook VR2 in de competitie te laten uitkomen.

Beide teams kunnen uiteraard nog versterking gebruiken. Mochten er dus meiden/dames zijn van 18+ die het leuk vinden om een balletje te trappen (al dan niet in competitieverband) dan kun je je nog steeds aanmelden.
Kijk hiervoor op http://www.ezc84.nl/index.php/ezc-84/vereniging/ledenadministratie of ga gewoon een keertje kijken.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento