Vintagetennisdag TV Epe groot succes

vintage TV Epe AangepastWie zaterdag bij Tennisvereniging Epe langsliep, dacht in een tijdmachine te zijn gestapt. De club had een vintagetennisdag georganiseerd. Leden en niet-leden waren welkom om een dag in ouderwetse stijl te komen tennissen. Dat betekende met houten tennisrackets en witte kleding.

 

Tennissers in prachtige creaties deden mee. Sommigen hadden zich echt uitgeleefd in het thema. Anderen hadden ‘wat wits’ van de buurvrouw geleend. Het resultaat was prachtig. Het tennissen met houten rackets viel nog niet mee. Regelmatig vloog een bal een kant op waar de tennisbaan allang niet meer ligt. Toch was het nog spannend genoeg en waren de finales het bekijken waard. De ereleden van TV Epe Henk Nijkamp en Jan Rietman waren als scheidsrechters present en loofden aan het eind van de dag een prijs uit voor de mooiste geklede deelnemers in vintage-stijl.

De afsluiter met een lekkere fish & chips-maaltijd en een feestje met ouderwetse muziek, maakte de dag tot een groot succes. De organisatie is van plan deze dag vaker te gaan organiseren, dus houd de website van TV Epe of de social media of deze site in de gaten.

vintage TV Epe Aangepast 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento