epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

VIOS-helden van weleer in actie op toernooi

vios oldstars AangepastOp 24 mei 1935 sloeg een aantal jonge knapen de handen ineen en werd c.s.v. VIOS opgericht. Bij deze knapen bevonden zich o.a. Lammert Kleiboer en Roelof Prins. De reden hiervoor was, dat zij hun sport niet op zondag wilden of mochten bedrijven. Ondanks de crisisjaren en het feit dat er geen geld beschikbaar was, hebben deze mannen het aangedurfd en zo werd in het prieeltje bij opoe Karrenbelt tot de oprichting besloten.

Nu ruim 80 jaar later kan de club terugkijken op mooie voetbalmomenten. VIOS heeft vele goede voetballers voorgebracht van wie velen nog altijd graag hun voetbalschoenen aantrekken.
Op zaterdag 23 juni vindt er een uniek evenement plaats op sportpark De Kouwenaar. Het VIOS Oldstars toernooi zal een dag zijn waar huidige en (oud-)selectiespelers van VIOS hun kunsten nogmaals ten toon zullen spreiden. Een unieke kans waar jong en oud de helden van weleer kunnen aanschouwen.

Het belooft een feestelijke dag te worden met tal van activiteiten waar iedereen die c.s.v. VIOS een warm hart toedraagt van harte welkom is. In het bijzonder zullen huidige en oud-bestuursleden, sponsoren, trainers, begeleiders, scheids-/grensrechters, vrijwilligers en supporters met open armen worden ontvangen.

Velen hebben zich al aangemeld. Maar de oud-selectiespelers en -speelsters die dit nog niet hebben gedaan, kunnen dit nog per mail doen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het volledige programma zal binnenkort te vinden zijn op www.viosvaassen.nl.

vios oldstars

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.