epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Mijn vrouw rookt ketting als geen ander. Daarom noem ik haar mijn 'teerbeminde'.


 

VIOS in slotseconde naast Teuge

Net als in de eerdere ontmoeting tussen beide clubs, eindigde de derby tussen VIOS en Teuge zaterdag in 2-2. Was het VIOS dat in de uitwedstrijd bij Teuge een zeker lijkende overwinning in de slotfase verspeelde, zaterdag was het Teuge dat in de slotseconde VIOS langzij zag komen.

Op het hobbelige hoofdveld van VIOS was het zaterdag moeilijk om tot een aanvaardbare opbouw te komen, zodat de beide ploegen als snel voor de lange bal kozen. Na 6 minuten kwam Teuge voor het eerst in de buurt van het doel van VIOS en was het meteen raak, toen Dave Bijsterbosch een corner binnenknikte. Kort daarop had Mike Drost een unieke kans om VIOS verder op achterstand te zetten, maar hij raakte de voorzet van Frank Boers verkeerd. Na de moeilijke openingsfase was VIOS de bovenliggende partij. Een schot van grote afstand van Daan Eggink en een kopbal van Joas Pol werden op fraaie wijze onder de lat weggetikt door de sterk keepende Joost Veldwijk. Op slag van rust was ook hij echter kansloos op een fenomenale uithaal van Jacco Verstraten, zodat de beide ploegen met 1-1 de kleedkamers opzochten.

Na rust was het Teuge dat het spel bepaalde. In de 55e minuut ontstond uit een corner een spervuur van schoten op het VIOS-doel, maar telkens werd de bal geblokt door een Vaassens been. Enkele minuten later mikte Bijsterbosch, opnieuw uit een corner, voorlangs. Met sterke rushes stichtte Jasper van Oorspronk veel gevaar en nadat Mucahid Kiliç en Jelle Pol namens VIOS met afstandschoten doelman Veldwijk tot ingrijpen dwongen, kwam Teuge in de 77e minuut op 1-2. Op een lange bal werd slecht geanticipeerd door keeper Bahatin Selçuk, wat Mike Drost de gelegenheid gaf om met het hoofd te scoren. Met Joas Pol als doorgeschoven pion aan het front, probeerde VIOS in het laatste kwartier met opportunistisch spel de gelijkmaker te forceren. Diep in blessuretijd leverde dat alsnog de 2-2 op toen Kiliç een indraaiende vrije trap van Jelle Pol van dichtbij binnenwerkte.

VIOS blijft ondanks dit gelijke spel in de race voor een plek in de nacompetitie en speelt volgende week de uitwedstrijd bij middenmoter Otterlo.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

Za 6 oktober - Smakelijk Epe - Proeverij van hapjes en drankjes nabij het Gruttersplein
Za 24 november - Intocht Sinterklaas
Za 1 december - Sintkoopdag
14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.