SV Epe maat te groot voor plaatsgenoot EZC'84: 8-0 in bekerduel

20150818EpeEZC(3)200x150SV Epe was in de bekerwedstrijd tegen zaterdag 4e klasser en plaatsgenoot EZC'84 een maat te groot. De uitslag werd 8-0, na een 3-0 ruststand.

Vanaf het begin van de wedstrijd zette Epe EZC onder druk, maar het duurde tot de 25e minuut voordat Epe tot scoren kwam. Een overtreding op de goed spelende Stef Veldwijk veroorzaakte een vrije trap, welke door aanvoerder Mark van Petersen in de verre hoek werd geschoten (1-0). 

Epe bleef druk houden en in de 30e minuut was het Sven Hoogenboezem, die na een assist van Stef Veldwijk zich vrij speelde binnen het strafschopgebied en goed inschoot (2-0).

In de 40e minuut een mooie aanval over rechts, waarbij Stef Veldwijk een mooie kans kreeg, maar miste. Het was uitstel, want één minuiut later was het Koen Logen die de 3-0 aantekende, na een prachtige actie van Sven Hoogenboezem, die de bal vanaf de achterlijn terugtrok voor het doel, waar Koen Logen in staat werd gesteld te scoren. Dit bleef de ruststand, hoewel EZC bijna scoorde door Neil Hagen, de voormalige SV Epe-speler die zijn doelpunt, een lob over de Epe doelman Michel Selhorst, afgekeurd zag worden vanwege vermeend buitenspel.
Rust 3-0

Na de rust scoorde Epe al heel snel. Sven Hoogenboezem maakte de 4-0 na voorbereidend werk van Koen Logen.
In de 50e minuut was het Mark van Petersen die vanuit een vrije trap  de 5-0 liet aantekenen.

Epe-trainer Hans uit den Boogaard wisselde Luke Berkhoff voor Calvin Overmars en Calvin scoorde al snel een prachtig doelpunt in de 60e minuut, door een halve omhaal bij de tweede paal.

Ook werd even later Stef Veldwijk gewisseld voor Dennis Calkhoven en Yannick Heukels voor Tom van Schoonhoven. 
In de in de 65e minuut  scoorde Calvin Overmars de 7-0 vanuit een vrije trap van Dennis Calkhoven, waarna Sven Hoogenboezem, na een assist van Mark van Petersen, de 8-0 op het scorebord bracht.
Hierna kreeg Epe nog meer kansen, die niet benut werden. Het bleef bij deze ruime 8-0 overwinning.

20150818EpeEZC(3)800x600

20150818EpeEZC(77)800x600

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.