SV Epe verdiende winnaar Toyota Wagenmaker Cup bij KCVO

20150816KCVOEpe(60)150x120SV Epe 1 is de verdiende winnaar geworden van het oefentoernooi tijdens het KCVO Sportfestijn. Na een afwezigheid van twee seizoenen was Epe weer deelnemer en ging er met de hoofdprijs vandoor. Deelnemende ploegen waren 2e klasser Voorwaarts Twello, 3e klasser SV Vaassen en 4e klasser KCVO.

Halve finale SV Epe 1 - Voorwaarts Twello

Donderdagavond speelden de Epenaren de halve finale tegen 2e klasser Voorwaarts Twello en de jonge Eper ploeg (gemiddelde leeftijd 19,5 jaar) wist verdiend met 2-1 te winnen, waardoor de finale bereikt werd, Dennis Calkhoven en Koen Logen scoorden voor SV Epe, terwijll Mark van Petersen zelfs twee maal, vanuit een vrije trap, buiten bereik van de doelman op de lat schoot.

Finale KCVO Vaassen - SV Epe

In de finale troffen de Epenaren gastheer KCVO, die op vrijdagavond na een 1-1 eindstand tegen sv Vaassen, via de winst na strafschoppen, ook de finale bereikte.

De eindstrijd werd zondagmiddag gespeeld in druilerige regen. SV Epe was heer en meester in deze wedstrijd, hoewel KCVO, door fouten in de Eper verdediging, toch twee maal wist te scoren. Uiteindelijk won Epe met 5-2. De doelpunten werden gemaakt door Gerrit Calkhoven, Luke Berkhoff, Koen Logen en twee maal Sven Hoogenboezem.

Bekerwedstrijd SV Epe 1 - EZC'84 1

Een mooi begin van het nieuwe seizoen voor de Epenaren, die dinsdagavond om 19.00 uur voor de beker tegen plaatsgenoot EZC'84 moeten spelen op sportpark de Wachtelenberg. De wedstrijd begint om 19:00 uur.

20150816KCVOEpe(64)

 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.