EZC'84 winnaar Hanendârptoernooi VV Emst

20150815UniveHanendarptoernooiPrijswinnaars2EZC'84 uit Epe is met 8 punten winnaar geworden van de vijfde editie van het Univé verzekeringen Hanendârptoernooi van VV Emst.

Het toernooi vond plaats op dinsdagavond 11 en zaterdagmiddag 15 augustus. Op de tweede helft van de zaterdagmiddag na was het op beide dagen goed voetbalweer, was er veel publiek en werden leuke spannende wedstrijden met af en toe mooie momenten gespeeld. Kortom, het was na een aantal voetballoze weken weer genieten voor de echte voetballiefhebber. In de rust van de zaterdagmiddagwedstrijden begon het te regenen en zocht het publiek de kantine op. Onder de mooie, grote, nieuwe parasols op het terras en onder de vele paraplu's kon de tweede helft gevolgd worden.

Voor de trainers was dit toernooi weer de uitgelezen mogelijkheid om nieuwe tactieken en spelers uit proberen ter voorbereiding op het komende voetbalseizoen. Dat het hier en daar nog niet nauwkeurig was, is kenmerkend voor een voorbereiding op het nieuwe seizoen en maakt dit toernooi mooi en belangrijk.

De leiding van de wedstrijden was in goede handen van de KNVB-scheidsrechters Gerjan Rodijk en Erwin Heijmeriks.

Op de dinsdagavond won V en L met 3-2 van de vv Emst in het duel der zondag 5e klassers. Zaterdag 4e klasser EZC'84 speelde knap met 1-1 gelijk tegen zaterdag 3e klasser SEH.

Vanwege het hanteren van de puntentelling van het ‘Amsterdam Tournament’ - drie punten bij winst, één punt bij een gelijkspel en één punt per gescoord doelpunt - was er ook de tweede speeldag nog van alles mogelijk en stond de winnaar nog niet bij voorbaat vast.

Zaterdagmiddag speelden vv Emst en EZC'84 tegen elkaar. Na een 0-0 ruststand kwam vv Emst aan het begin van de tweede helft op een 1-0 voorsprong. Uiteindelijk wisten de oranjehemden de voorsprong niet vast te houden tegen een beter voetballend EZC'84 en kwam de einduitslag op een 1-3 in het voordeel van EZC'84. Op het andere veld speelde SEH tegen V en L. Een leuke wedstrijd met een 1-0 ruststand. V en L kreeg kleine kansen tegen een beter spelend SEH. De Heerdenaren wisten niettemin de ruststand te verdubbelen en met 2-0 te winnen. Het 1-1 gelijke spel op dinsdag en de 1-3 overwinning op zaterdag was voor EZC'84 voldoende voor de toernooiwinst van de 5e editie van het Univé verzekeringen Hanendârptoernooi vv Emst.

De eindstand:
1) EZC'84        8 pnt
2) SEH            7 pnt
3) V en L         6 pnt
4) vv Emst       3 pnt

Rond 16.00 uur volgde de prijsuitreiking, waarbij de grote wisselbeker naar EZC'84 ging en werden de geldprijzencheques aan alle teams uitgedeeld. De elftallen van de vv Emst, EZC’84, V en L en SEH speelden dit toernooi wederom voor hun eigen jeugd. Het prijzengeld per team zal dan ook volledig ten goede komen aan de jeugdafdelingen van de deelnemende verenigingen.

Mede door de muzikale klanken van DJ Delano Brugging van Base X bleef het zaterdagmiddag nog lang gezellig op het sportpark 't Hanendârp en zo konden toernooisponsor Univé verzekeringen en de organisatie van de vv Emst terugkijken op een zeer geslaagde vijfde editie van hun toernooi.

Meer informatie en foto's zijn te vinden op www.vvemst.nl

20150815UniveHanendarptoernooiPrijswinnaars

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento