EZC'84 presenteert eigen mascotte Kweeky op open avond

Vrijdag 21 augustus houdt EZC'84 haar jaarlijkse open avond voor pupillen en iedereen die kennis wil maken met ‘de gezelligste vereniging van Epe’. De avond begint om 18.30 uur en wordt uiteraard gehouden op het eigen J.B. Sportpark aan de Kweekweg in Epe.

Het moet een gezellige avond worden vol met sport en spel. Iedereen is van harte welkom, de toegang is uiteraard gratis.

De club presenteert op deze avond haar levensgrote clubmascotte Kweeky. Was Kweeky voorheen alleen op afbeeldingen te zien en werd ze veelvuldig gebruikt in (media)uitingen, vanaf zaterdag 22 augustus zal Kweeky ook regelmatig in levende lijve op het sportpark te zien zijn. De buldog zal voornamelijk worden ingezet bij jeugdactiviteiten, maar zal ook te bewonderen zijn bij de thuiswedstrijden van EZC'84, waar Kweeky de pupil van de week zal begeleiden naar het veld.

Met de levensgrote Kweeky is EZC'84 een van de weinige amateurvoetbalverenigingen die een eigen mascotte heeft rondlopen. Het pak van Kweeky is door de club van 100 van EZC'84 geschonken aan de jeugdcommissie en is gemaakt door Willia Jacobs (Tante Toeks). ,,De bijzondere opdracht van EZC'84 was voor mij een uitdaging en het is gelukt!", aldus Willia Jacobs.

Tante Toeks
Creatief in de ruimste zin van het woord. Op het gebied van textiele werkvormen maar ook vele disciplines daarbuiten. Zij richt zich op het aanbieden van creatieve ideeën, kennis en oplossingen, en het overdragen hiervan. Voor meer informatie http://www.tantetoeks.nl

open avond 2015

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento