Selectie vv Emst start seizoen 2015-2016

21 van de 37 selectiespelers van de vv Emst hebben vandaag het seizoen 2015-2016 geopend met een trainingsdag op sportpark 't Hanendarp in Emst. 16 spelers zijn op dit moment nog met vakantie of geblesseerd en zullen later aansluiten.

Het was een mooie zomerzondag waarbij de mannen van de nieuwe hoofdtrainer Willem Remerie mochten trainen op een perfect trainingsveld. Het gras stond er mooi en kort op. Ook was er op het verzoek van de trainers belijning aangebracht door de onderhoudsploeg van de vv Emst.

De ochtendtraining begon om 11:00 uur en na de warming-up was er een grote partij waarbij iedereen rustig kon beginnen en zijn kwaliteiten mocht gaan laten zien. Met de nodige drinkpauzes tussendoor werd er goed getraind,

Rond 12:30 uur stond er voor de gehele selectie een broodmaaltijd en soep klaar. Philip van Amersfoort, de kantinecommissie en bakkerij Breden uit Wenum Wiesel hadden dit perfect verzorgd.

Om 13:30 uur stond de tweede trainingssessie op het programma waarbij in twee groepen verschillende oefenvormen werden afgewerkt. Ook hier was de inzet van de spelers weer goed.

Zo is de kop van het nieuwe seizoen er af. Dinsdag 11 en zaterdag 15 augustus neemt de ploeg deel aan het eigen Unive Hanendarptoernooi waaraan ook V en L, EZC'84 en SEH deelnemen.

Kijk op www.vvemst.nl voor het voorbereidingsprogramma en foto's van deze trainingsdag.

IMG 7796 (Custom)

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento