Stormloop op kaartjes voor Ajax – Panathinaikos

Voetballiefhebbers die verzekerd willen zijn van een toegangsbewijs van de wedstijd Ajax – Panathinaikos op 10 juli bij SV Epe doen er verstandig aan de kaartjes via voorverkoop aan te schaffen.

SV Epe heeft de organisatie voor de wedstrijd AFC Ajax – Panathinaikos rond. De wedstrijd op vrijdag 10 juli begint om 19.30 uur. Voorafgaande aan deze oefenwedstijd staat een wedstrijd op het programma tussen het eerste team van SV Epe en een dreamteam, een team samengesteld uit oud-eerste-elftalspelers van de blauwwitten.

De begeleiding van Ajax en Panathinaikos heeft aangegeven dat deze wedstrijd een belangrijk onderdeel uitmaakt van de voorbereiding. Niet in de laatste plaats omdat zowel Ajax als Panathinaikos bezig is  met de voorbereidingen voor de kwalificatie van de Champions League. Er is zelfs een mogelijkheid dat na de loting beide teams in de voorronde aan elkaar gekoppeld zullen worden.

Technici van de firma Endemol leggen de wedstrijd vast op beeld, al is op dit moment nog niet exact bekend op welke zender de beelden vertoond gaan worden. Endemol heeft laten weten dat de beelden sowieso doorgezonden worden naar Griekenland, zodat de wedstrijd daar rechtstreeks op tv te volgen is.

Publiek doet er verstandig aan per fiets naar De Wachtelenberg te komen. De verwachting is dat er ook veel belangstelling voor de wedstrijd is van buiten de regio. De teller die meeloopt bij de kaartverkoop staat inmiddels op ruim 3500. Degenen die verzekerd willen zijn van een toegangsbewijs doen er verstandig aan dit via voorverkoop te regelen. De kans bestaat dat de karten op de wedstrijddag zijn uitverkocht, maar bovendien voorkomt voorverkoop lange rijden voor de kassa.

De wedstrijd start om 19.30 uur en de kassa’s zijn vanaf 16.30 uur geopend. Om 17.00 uur start de voorwedstrijd SV Epe1 – Dreamteam Epe. Reserveren van kaarten via de webshop is de zekere manier om ze te bemachtigen. Kaarten kunnen vervolgens worden opgehaald bij Karssen Sport Epe of worden op verzoek thuis gestuurd tegen 2,95 euro bijbetaling.  

Tegen contante betaling kan men kaarten ophalen bij de kantine van SV Epe (alleen op donderdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur), Wijnkoperij Kroese, Hoofdstraat 147 Epe, Karssen Sport, Hoofdstraat 96 Epe, Eureka, Hoge Weerd 12 Epe, Huernink Tweewielers, Julianalaan 1 Vaasen, Primera, Dorpsstraat 34 Heerde en Karssen Sport, Dorpsstraat 19 Nunspeet. Volwassenen betalen in de voorverkoop 12,50 euro. Kinderen van 4 tot en met 14 jaar en 65 –plussers betalen 10,00 euro. De kassaprijs bedraagt voor volwassenen 15 euro en voor kinderen 12,50 euro. 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento