Marc Overmars Paastoernooi geannuleerd

SV Epe heeft in verband met het coronavirus besloten om het Marc Overmars Paastoernooi (10 tot en met 12 april) niet door te laten gaan.

 

Premier Mark Rutte en het RIVM hebben donderdagmiddag bekendgemaakt dat alle bijeenkomsten en evenementen met meer dan 100 personen tot 1 april worden afgelast. Daarbij is de verwachting dat verdere maatregelen niet uitblijven. De organisatie van het Marc Overmarstoernooi kan hierdoor niet anders dan het toernooi annuleren. Henrik Mars van de organisatie: ,,Het is te kort dag om vanaf 1 april nog een beslissing te kunnen nemen of een toernooi van deze omgang nog wel door kan gaan. Maar veel belangrijker: de gezondheid van spelers, begeleiders en toeschouwers gaat boven alles.”

Verloting gaat wél door
De verloting, waarvan de verkoop afgelopen week van start is gegaan, gaat wél door. Met de opbrengst hoopt de organisatie de financiële verplichtingen die al gemaakt zijn voor het toernooi, te kunnen voldoen. De trekking van de verloting vindt in het paasweekend plaats. De uitslag zal worden gepubliceerd op de website van SV Epe en in nieuwsblad Schaapskooi.

De vereniging hoopt op de steun van de inwoners van de gemeente Epe. Henrik Mars: ,,Dankzij de fantastische sponsoren kan de verloting door gaan. Het zou geweldig zijn als iedereen een lot of een extra lot wil kopen, zodat we volgend jaar weer met een schone lei kunnen starten. Via telefoon, Whatsapp en een Tikkie hoeven de jeugdleden niet langs de deuren.”

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento