Houdt de Kettng Strak strikt Rabobank weer voor 3 jaar

tekenen sponsorcontract Rabobank met HDKSdoor Henk Boeve

Afgelopen week kwamen heel veel leden van wielerclub Houdt de Ketting Strak uit Emst naar de Hezebrink in Emst voor de algemene ledenvergadering. Tijdens de bijeenkomst bleek dat de club, die momenteel 143 leden waarvan 15 dames heeft en is opgericht op 27 januari 1979, op alle fronten gezond is.

 

Dat zal de komende jaren wel zo blijven, want tijdens de vergadering werd een sponsorcontract tussen de Rabobank en Houdt de Ketting Strak voor de komende drie jaar ondertekend. Namens de Rabobank zette René Steunenberg zijn handtekening.
Bij de bestuursverkiezing was Arend Stegeman aftredend en niet herkiesbaar. Bertus van den Burg zal de komende drie jaar zijn plaats innemen.

Dit jaar staat er veel op de activiteiten- en wedstrijdagenda. Traditioneel is er op Eerste Paasdag de Paasrit. De renners vertrekken om half tien vanaf het Willie van Essen plein aan de Hoofdweg in Emst om tegen half twaalf de finish te bereiken bij de Loarkit in Vaassen. Daar wordt gezamenlijk met de partners en eventueel hun kinderen genoten van een paaslunch met onbeperkt eieren eten. Het wielerseizoen wordt ook in 2020 afgesloten met de Boerenkoolrit. Dan kunnen de leden met hun partners genieten van onbeperkt boerenkool eten.

Verder zijn natuurlijk diverse onderlinge wedstrijden, zoals de Gisola tijdrit, Klimtijdrit de Knobbel, de Zilveren Sigaret en de Sportsbalm Cross. Ook ontbreken de Cialfo-rit en de Bart Kamphuis-rit niet op de agenda.
Het hoogtepunt van alle activiteiten zal ongetwijfeld de Gisola Emster Veldtoertocht zijn, die verreden wordt op zaterdag 17 oktober. Iedere deelnemer ontvangt dan weer een gratis voucher van Thermen Bussloo.

Zie verder www.hdks.nl

tekenen sponsorcontract Rabobank met HDKS 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento