Lezing Jan Terlouw eerste activiteit Stichting Vrijheid

De Stichting Vrijheid in de gemeente Epe geeft op 2 maart de aftrap van haar programma over het herdenken, beleven en beseffen van 75 jaar vrijheid. In april 1945 werd de gemeente Epe bevrijd van de Duitse bezetters en het 75-jarig jubileum wordt met allerlei activiteiten gevierd. We vieren en herdenken bevrijding en beseffen dat leven in vrijheid geen vanzelfsprekendheid is.

Het eerste evenement is een lezing door Jan Terlouw in de Grote Kerk van Epe. De lezing is vrij toegankelijk en begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). De gratis tickets zijn te verkrijgen via www.vrijheidgemeenteepe.nl. Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus wie de lezing wil bijwonen moet snel een entreebewijs regelen. Dat geldt voor alle lezingen die in de periode maart, april en mei worden gehouden.

Ter gelegenheid van 75 jaar vrijheid geeft de stichting een eenmalige glossy uit. In de week van 18 februari begint de huis aan huis verspreiding van het magazine ‘VRIJ’. Daar staan veel verhalen in over de gemeente Epe tijdens en na de oorlog, de bevrijding en over allerlei andere zaken die over het besef van vrijheid gaan. Natuurlijk is er ook het hele programma terug te vinden en nog veel meer. Wie het magazine niet krijgt, kan het afhalen bij verschillende adressen die op de website staan.

Het magazine zal ook digitaal te lezen zijn op de website van de stichting.

De bijlage hieronder omvat het complete programma van de stichting en andere organisaties.

Jan Terlouw's beroemde betoog over touwtjes uit de brievenbus en het klimaat in De Wereld Draait Door

straatversiering Aangepast

 

Bijlagen:
Bewaar het bestand Programma.pdfHet complete programma[ ]???962 kB

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.