Veluvine bestaat 10 jaar en viert hele week feest

Het is binnenkort feest in Veluvine. Al weer 10 jaar kan iedereen genieten van een breed cultureel aanbod in Nunspeet en dat is zeker iets om uitgebreid bij stil te staan.

Het 10-jarig jubileum wordt gevierd met een feestweek van 18 t/m 23 november. Net als tien jaar geleden, tijdens de openingsweek, houdt Veluvine in samenwerking met diverse partners die week een hoop activiteiten voor jong en oud. Dat begint ’s maandags met een gratis multiculturele avond en klinkt dinsdag ‘Als muziek in de oren’ met diverse optredens van Cultuurkust en Anouk Dance Experience.

Op woensdag staat ‘Jong & Oud’ centraal met de kindervoorstelling ‘Ik Zou Wel Een Kindje Lusten’ en een kinderkleedjesmarkt. Daarnaast draait de familiefilm ‘Kapsalon Romy’, die zeer recent nog in de bioscoop draaide, en aansluitend is er een speciale editie van ‘Samen aan tafel’ met een stampottenbuffet. Donderdag wordt een speciale dag voor genodigden. Vrijdag en zaterdag staan er diverse gratis workshops en prachtige voorstellingen/films in de planning voor een speciaal jubileumtarief van € 5,- en € 10,-. De voorstelling ‘Ruimte’ van Stef Bos is inmiddels uitverkocht. Er zijn nog wel kaarten te verkrijgen voor de films ‘Yesterday’ en ‘Kapsalon Romy’.

De feestweek wordt zaterdag afgesloten met een sta-concert van Nederpop All Stars. Op deze avond komt muzikaal grootmeester Henk Westbroek als speciale gast optreden en komen de nummers ‘Zelfs je naam is mooi’ en ‘Vriendschap’ echt tot leven. Voor deze avond zijn nog een beperkt kaarten a € 10,- beschikbaar.

Kijk voor meer informatie over de Veluvine Feestweek op de website www.veluvinenunspeet.nl.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.