Audities voor You’ve Got Talent

cid D50897DC 3A8A 4EDB 8284 0CB6E8D744ADcultuurDe aanmeldingen voor de audities van You’ve Got Talent Epe komen al binnen bij de organisatie van dit muzikale evenement in Epe. Tatjana Bieze van de Inner Wheel en Jan Bertil Pool van Cultuurplein Noord Veluwe zijn alweer druk met de voorbereidingen. Op zaterdag 16 november vinden de audities plaats bij Cultuurplein. Hier wordt een selectie gemaakt voor de finale die op vrijdag 17 januari in de Grote Kerk in Epe plaatsvindt.

 

,,Er zijn al bijzondere acts binnen, waaronder groepen en soloacts. We hopen dat ook kleine ensembles of bijzondere duo’s zich aanmelden. Bijzonder was de samenwerking van de inmiddels landelijk bekende Martijn Joostema met Floor Timmermans die een fraai zangduo vormden’’, vertelt Bieze enthousiast.

Tijdens de auditieronde worden de beste talenten geselecteerd die deze avond zullen optreden. De deelnemende ‘artiesten’ zijn in de leeftijd tot 21 jaar. Een groot aantal speelt al op een behoorlijk professioneel niveau. Een enkeling heeft duidelijk talent en zal zeker nog groeien. ,,Maar wat een passie en enthousiasme ontdekken we toch weer elk jaar!’’ vertelt Pool.
Het muzikale festijn wordt gesponsord door de Rabobank, die in januari weer geldprijzen ter beschikking stelt. Je kunt je nog aanmelden voor de audities tot 1 november via www.youvegottalentepe.nl

cid 1B66D681 E8D1 4350 8006 FD1D473AFE76cultuur

Trompetist Milan van Munster (Foto’s: Benno Wonink)

cid D50897DC 3A8A 4EDB 8284 0CB6E8D744ADcultuur

Fluitistes Jiska & Lisanne

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.