Eper stel wil mensen laten kennismaken met ‘het èchte Afrika’

Inspired by Safaris 2 AangepastZe woonden en werkten ruim tien jaren in verschillende natuurgebieden van Afrika. Je kunt dus zeker concluderen dat Suzanne Scheffer en Bas Rosenkamp zelf enorm geïnspireerd zijn geraakt door de biodiversiteit van het oostelijke en het zuidelijke deel van dit continent. ,,Maar daar houdt het niet op. We willen onze eigen inspirerende ervaringen ook erg graag overbrengen aan anderen. Daarbij komt dat we tijdens ons werk met grote regelmaat mensen tegenkwamen die ten aanzien van hun reis niet de juiste verwachtingen hadden. En dat willen we doorbreken. Vandaar de start van Inspired By Safaris. Met recht een bijzonder reisbureau.”

 

Inspired by Safaris 6 AangepastHet in Epe woonachtige stel vervolgt: ,,We kennen de landen zeer goed en hebben al die jaren gewerkt in de toeristische maatwerk safari-sector. Daarom weten we als geen ander wat we kunnen verwachten. Vandaar ons plan om verantwoorde individuele maatwerkreizen aan te gaan bieden in Nederland.“

Ze kennen de lodges en natuurgebieden persoonlijk, net als de lokale toeristische partijen. Dat maakt dat er veel kennis van zaken over safarireizen aanwezig is.
,,We zoeken voornamelijk naar exclusieve natuurgebieden die een bijzondere safari-belevenis bieden. Maar daarnaast vinden we het erg belangrijk om een sociaaleconomische voetafdruk te plaatsen in Afrika. Met andere woorden; we hebben een groene, milieuvriendelijke visie, we werken samen met lokale partners die hierin voorop lopen en actief een verschil maken. Deze combinatie maakt dat we de hotspots weten. Zodat de reizigers continu een passend maatwerk avontuur beleven.”

Om deze kenmerkende toeristische visie te ontwikkelen, verrichtten Bas en Suzanne uitgebreid marktonderzoek. ,,En nu is het hoog tijd om met Inspired by Safaris aan de slag te gaan!”

Tanzania en Botswana
Binnenkort geeft het stel enkele informatieavonden in De Silogie in Epe. ,,We vertellen uitgebreid over een aantal Afrikaanse landen en hopen dat het zo meer gaat leven bij Eper vakantieliefhebbers. Op 7 november staat het land Tanzania centraal, op 14 november Botswana. Wij laten deze avonden zien wat maatwerk safari’s inhouden. We vertellen wat de verschillen zijn met andere reizen. De avonden zijn bestemd voor mensen die écht een bijzondere vakantie willen.”

De safari’s van Bas en Suzanne zijn individuele op maat gemaakte reizen en bieden dus een persoonlijk avontuur. ,,Vakantie is bij ons dus altijd uniek”, vertelt het duo. Wil je een actieve meerdaagse wandelsafari vol met comfortabel avontuur? Of wil je juist rust en stilte? Dat kan. Moet het een ontspannende safari zijn in de schitterende wildernis zonder de hectiek van tientallen andere safarivoertuigen? Dan is dat ook mogelijk.

,,Het gaat om het scheppen van de juiste verwachting, het gaat om de service op maat en het schetsen van de individuele belevenis”, aldus Suzanne en Bas. ,,Dát vinden we enorm belangrijk. Daar staan we voor. Want alleen zo ontstaat er een echt luxe maatwerk safari.”

De aanvang van de twee avonden is 20.00 uur. Toegang is gratis. ,,Via email reserveren is noodzakelijk. We willen een groep van maximaal tien personen per avond. Zo houden we deze informatieve, gezellige avond kleinschalig en persoonlijk. Net zoals onze safari’s.”

Wil je één van deze avonden aanwezig zijn? Meld je dan vóór 24 oktober aan via Inspired by Safaris, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Nadere info? Surf dan naar www.inspiredbysafaris.com.

Inspired by Safaris 3 Aangepast

Suzanne Scheffer en Bas Rosenkamp zijn onlangs gestart met hun reisbureau Inspired by Safaris. De naam is veelzeggend. Het stel is namelijk enorm geïnspireerd door het continent Afrika. ,,Maar we zijn bovenal geïnspireerd om dat mooie Afrika op een verantwoorde wijze aan anderen te laten zien en daarmee een steentje bij te dragen aan het behoud van Afrika’s biodiversiteit’. Op 7 en 14 november houden we informatieavonden in De Silogie in Epe. Dus heb je iets met Afrika en ben je op zoek naar een exclusieve maatwerkreis? Kom dan gerust langs!”

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.