Kanker en toch zo fit mogelijk!

logoWanneer u hoort dat u kanker heeft, voelt u zich vaak nog niet ziek. U denkt wellicht “dit gaat niet over mij!”. Sommige mensen voelen zich ontredderd, anderen willen graag de regie blijven houden door zelf ‘iets’ te doen.

Bij Stichting ‘kLEEF! worden verschillende mogelijkheden aangeboden in het programma ‘Kanker en toch zo fit mogelijk!’. Uit onderzoek blijkt namelijk dat een goede conditie mee helpt aan het herstel tijdens en na de behandeling.

Onder begeleiding van een professionele beweegcoach kunt u bij ons werken aan een op maat gemaakt programma. Bewegen in kleine groepjes van maximaal 4 deelnemers in een veilige omgeving en samen bekijken wat voor u haalbaar is en waar uw grenzen liggen. Ook een gesprek met een diëtiste over algemene voedingsvragen en fitheid is mogelijk.

Neem voor informatie en inschrijving contact op met Stichting ‘kLEEF! via telefoonnummer 055- 576 26 76 of e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het aanbod geldt alleen voor mensen met kanker.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento