Afwisselend winterprogramma bij CPE

cid 14F47A80140F448EB2F7A8077E400017GEZINTheater en klassiek muziek in seizoen 2019-2020. Vanaf 27 september gaat de winterprogrammering van Cultureel Platform Epe weer van start. Er is deze keer gekozen voor een serie van 3 kleinschalige theatervoorstellingen en voor 3 klassieke concerten met speciale aandacht voor de jeugd.

CPE begint dit seizoen met een concert – op vrijdagavond 27 september- door jonge muzikale toptalenten van de Academie voor Muzikaal Talent (AMT), die is gelieerd aan het Utrechts conservatorium en zich met de ontwikkeling van deze talenten bezig houdt. Leerlingen van de Academie vallen regelmatig in de prijzen bij nationale jeugdconcoursen als Prinses Christina Concours, Nederlands Vioolconcours en Cellobiënnale, en bij internationale concoursen.
Op 9 februari 2020 is er een speciaal concert op zondagmiddag, Baboesjka, door het Hexagon Ensemble, met het Russische Belle en het Beest-verhaal en een verteller om dat sprookje te vertellen. Overgoten met Russische muziek, natuurlijk.
Op 13 maart brengt een select gezelschap uit de Kammerphilharmonie Europa een heel mooi en gevarieerd concert met onder meer een Dubbelconcert voor 2 violen van Bach en de Holberg Suite van Grieg.
 
Bij de theatervoorstelling op 25 oktober zijn de twee heren van Toneelgroep Het Volk In HET VERMOEDEN VAN POINCARÉ voor langere tijd tot elkaars aanwezigheid veroordeeld, omdat het Alpenchalet waarin zij zich bevinden door hevige sneeuwval geïsoleerd is geraakt. Door de situatie worden ze gedwongen elkaar beter te leren kennen, maar de taal blijkt een enorm obstakel in het wederzijds begrip.
Daarna komt op 16 november de bekende Jan Rot naar het Kulturhus in Epe. Hij neemt u mee naar het einde van de vorige eeuw. Jaren ’90, dichtbij en toch alweer ver weg!
En dan komt op 9 januari  nóg een toneeltopper in de vorm van een toneelstuk van Maria Goos, dat door de groep Plankgas wordt gebracht. ‘DOEK!’ van Maria Goos is hilarisch, scherp en ad rem.
Kijk op www.cultureelplatformepe.nl voor alle informatie en voor online kaartverkoop. Losse kaarten ook verkrijgbaar bij VVV Epe.

Algemene informatie
De concerten in de Grote Kerk van Epe beginnen om 20.00 uur. Entree (incl. een consumptie) is € 21,50,  jeugd € 7,50.
Theatervoorstellingen in Rabozaal van KulturhusEGW, aanvang 20.00 ; entree (incl. een consumptie) is € 19,00 , jeugd € 7,50.
Online kaartverkoop en meer informatie: www.cultureelplatformepe.nl.  Losse kaartverkoop via de VVV-Epe.

Jan Rot O Ja foto Fjodor Buis en Barton van Vlijmen 2

Foto: Fjodor Buis en Barton van Vlijmen.

Het vermoeden van Poincaré toneelgroep Het Volk

Toneelgroep Het volk.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.