GROEI&BLOEI-Bloemschikavonden gaan weer van start

Komend seizoen organiseert Groei&Bloei afd. Noord-Veluwe onder de deskundige begeleiding van Ilse Kerkmeijer weer een reeks van acht leerzame en gezellige bloemschikavonden. Maar je kunt je ook opgeven voor alleen de eerste vier of juist de laatste vier lessen.

De eerste avond is op maandag 23 september 2019, de laatste op maandag 20 april 2020 en steeds van 20.00 – 22.00 uur. Je hoeft zeker geen ervaring te hebben met bloemschikken. Iedereen, van beginner tot vergevorderde kan terecht. Ilse geeft alle deelnemers de aandacht die nodig is om telkens weer met een mooi werkstuk naar huis te gaan. De avonden vinden plaats in het Dorpshuis de Heerd in Heerde. Iedereen wonend in het werkgebied van Groei&Bloei Noord-Veluwe en ver daarbuiten is welkom. Alle informatie over de data, de kosten en meer is te vinden op de website www.noord-veluwe.groei.nl bij Activiteiten&Actueel / Bloemschikken. Opgeven kan telefonisch bij Hanneke Ravenek, tel. 0578-611002 maar liever via de website.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.