Nog plaatsen vrij op jaarlijkse Pleinmarkt

pleinmarkt 10 kopieOp zaterdag 14 september is het weer zover: op de Hoofdstraat van Epe, bij de Grote Kerk, wordt van 10.30 – 15.00 uur de jaarlijkse Pleinmarkt voor Cultuur en Welzijn gehouden.

De Pleinmarkt is bedoeld voor de gehele gemeente Epe en biedt aan verenigingen, stichtingen, niet-commerciële instellingen en organisaties op het gebied van kunst, cultuur en welzijn de gelegenheid zich te presenteren. Een uitgelezen kans om bekendheid te geven aan activiteiten die op stapel staan, nieuwe leden te werven en/of cursisten aan te trekken.
Vanwege de grote belangstelling voor deelname en de beperkte marktruimte geeft de organisatie voorrang aan organisaties die zonder winstoogmerk educatieve activiteiten en/of cursussen organiseren.
Tijdens de Pleinmarkt worden er ook optredens verzorgd op één of meer buitenpodia.

De deelnemers kunnen zich presenteren met een informatiekraam en/of een optreden op een apart podium. In verband met dekking van een deel van de kosten wordt voor deelname een bijdrage van € 30,00 voor een hele kraam en € 15,00 voor een halve kraam gevraagd.
Organisaties/verenigingen/clubs die willen deelnemen aan deze markt en/of een optreden willen verzorgen en hiervoor nog niet zijn uitgenodigd, kunnen een aanmeldingsformulier aanvragen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De markt wordt georganiseerd door Cultureel Platform Epe, Koppel -SWOE en Cultuurplein Noord Veluwe.

Voor nadere inlichtingen:
Stichting Cultureel Platform Epe: Hanneke Postma, 0620420269, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Koppel/SWOE: Jan de Graaf, 0578 - 676767, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cultuurplein Noord Veluwe: Jan Bertil Pool, 0578 – 760104, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

pleinmarkt 10 kopie

Beelden van de Pleinmarkt van vorig jaar. (Foto's: Jan Stenvert)

pleinmarkt 15 kopie

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento