Veel activiteiten op ’t Smallert

Smallert 2Er staan voor de komende tijd weer een aantal leuke activiteiten op de agenda van ’t Smallert. Zo is vanaf volgende week weer iedere vrijdagavond de mogelijkheid om van 17.00 tot 21.30 uur te vissen. Lekker een avondje aan de waterkant en ontspannen het weekend in.

Ook op Hemelvaartsdag is er iets te doen: dauwvissen. Om 05.00 uur wordt het startsein gegeven bij vijver 3. Om 07.30 uur staat er een ontbijtbuffet klaar waarvan alle dauwvissers kunnen genieten. Het vissen wordt om 08.00 uur weer vervolgd en dan wordt er opnieuw vis uitgezet. Vijver 3 is uitsluitend voor de dauwvissers gereserveerd. Per persoon wordt maar liefst 4 kg vis uitgezet, dus er is volop actie in de vijver. Van tevoren opgeven is wel nodig.

Het eerste weekend van juni is er een goudforelweekend op ’t Smallert. Op zowel zaterdag als zondag wordt een mix van forel en goudforel uitgezet.

Op zaterdag 8 juni is er een American Style Trout Game. Een leuke, vriendelijke en gezellige viswedstrijd voor jong en oud, gevorderd of beginnend. Hierbij gaat het niet om het winnen, maar om de gezellige dag samen. Iedere deelnemer neemt een hengelsportgerelateerd prijsje mee en dat vormt de prijzentafel. Alle deelnemers gaan met een prijs naar huis. Wel van tevoren opgeven. Na afloop is er de mogelijkheid mee te doen met een barbecue.

Op woensdag 19 juni is er een kindervismiddag. Kinderen leren dan vissen onder begeleiding van een gids. Hij legt ze de fijne kneepjes uit en geeft tips om de vangkans te vergroten. Alle gevangen vissen worden verdeeld onder de kinderen en mogen mee naar huis genomen worden. Leeftijd vanaf 6 jaar.

Tijdens het weekend van 22 en 23 juni worden er uitsluitend zalmforellen uit eigen kwekerij uitgezet. Mooie, grote, sterke vissen die zorgen voor een uitdaging. De aftrap is op vrijdagavond 21 juni, tijdens het zomeravondvissen.

Zie ook https://smallert.nl/

Smallert 1

Smallert 1

Smallert 2

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.