Wandelkaart Noord-Oost Veluwe

wandelkaartRonduit Hattem, Visit Heerde & Stichting Promotie Gemeente Epe | VVV Epe hebben een wandelkaart uitgebracht. Er is al jaren veel vraag naar een kaart voor het gebied van de drie toeristische gemeenten.
De kaart beslaat niet alleen het gebied van de drie gemeenten maar feitelijk die van de hele Noord-Oost Veluwe. Op de kaart zijn 45 gemarkeerde wandelroutes ingetekend variërend in lengte van 3 – 18 kilometer. De routes zijn gerangschikt per gemeente met Hattem- Heerde op de ene zijde en Epe, Emst, Oene en Vaassen op de andere zijde. De wandelroutes gaan langs vele mooie plekken zoals bijzondere bos- en heidegebieden, de schaapskooi en de vele beken en sprengen en vermelden ook parkeerplaatsen, restaurants en bezienswaardigheden. De kaart is financieel mede mogelijk gemaakt door het Waterschap Vallei en Veluwe. De prijs van de kaart is € 5,95 en hij is verkrijgbaar bij de VVV Epe en Tip’s van Heerde en Hattem.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.