'Zet Zuuk op de kaart' in Infomix

Infomix besteedt vanavond aandacht aan ‘Zet Zuuk op de kaart’. Tussen 19.00 en 21.00 uur zijn in het programma op Radio 794 alle bijzonderheden te horen over de fiets- en autotocht langs diverse bezienswaardigheden en activiteiten.

Woensdagavond houdt menvereniging Het Wapenvelds Gerij de opening van het menseizoen met een menclinic en een vrije kofferbakverkoop van men- en ruiterspullen. Ook hier besteedt Infomix aandacht aan.

Tanja Stijnman uit Heerde bezocht vele escaperooms in binnen- en buitenland. Inmiddels heeft zij verschillende escaperooms ontworpen, twee escapekisten en ook een escapeschool. Harrie Mulder staat met Tanja stil bij haar activiteiten.

Stichting Dorpsraad Wapenveld heeft de sleutel in ontvangst genomen van een leegstaand pand om dit in gebruik te nemen als KunstLokaal. Binnenkort zal daar een eerste expositie worden gehouden. Hettie Schoonhoven en Johan Horst lichten een en ander toe.

Infomix wordt ook herhaald. Op woensdag vanaf 14.00 uur en op donderdag vanaf 9.00 uur. Terugluisteren kan uiteraard ook via www.radio794.nl.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.