Hagedoorns Plaatse houdt vanaf 1 mei kindermiddagen

kindermiddag AangepastTijdens de kindermiddag in Veluws Museum Hagedoorns Plaatse op 1 mei veranderen deelnemende kinderen voor even in een boer of boerin, waarna zij een korte educatieve rondleiding door de boerderij uit 1715 krijgen. Vervolgens gaan de kinderen aan de slag met een wisselende doe-activiteit en oudhollandse spellen.

Na de kindermiddag op 1 mei vinden de eerstvolgende kindermiddagen elke woensdag plaats vanaf 24 juli tot en met 28 augustus. Kinderen tussen 4 en 12 jaar kunnen dus ook op woensdag 24 juli, 31 juli, 7 augustus, 14 augustus, 21 augustus en 28 augustus naar het museum voor op hen gerichte activiteiten.

Toekomstige boeren en boerinnen kunnen zich op 1 mei en volgende kindermiddagen vanaf 13.00 uur met begeleiders melden bij Veluws Museum Hagedoorns Plaatse. Het programma start om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 15.30.

De entree bedraagt € 5,50 per persoon, inclusief koffie of thee voor begeleiders en koek en sap voor kinderen. Voor museumkaarthouders is de toegang gratis.

Voor meer informatie: zie www.hagedoornsplaatse.nl of neem tijdens openingstijden contact op met het museum via 0578-627162.

kindermiddag Aangepast

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.