VVV-dames op pad met receptiemedewerkers recreatiesector

vvvWilma Stokkink en Marleen Gerritsen van de VVV Epe/Stichting Promotie Gemeente Epe zijn met een stel receptiemedewerkers van recreatiebedrijven in de gemeente Epe een dag op stap geweest. Doel was om de medewerkers te laten zien wat de gemeente Epe de toerist zoal te bieden heeft.

 

Na de ontvangst met koffie kregen de medewerkers informatie over het Wildprofiel en het gebruik daarvan op o.a. social media. Vervolgens kregen ze een rondleiding door Veluws Museum Hagedoorns Plaatse, waar op dit moment de poppen van Juliana te zien zijn.

Daarna vertrok de groep naar de wildobservatieplek in Vaassen waar natuurgids Jan Niebeek uitleg gaf over het Veluws Wild. Na geproefd te hebben van een kruidenbitter werd de ochtend afgesloten met een lunch bij de Emsterie.

’s Middags stond een rondleiding bij Gezinspark ’t Smallert gepland. Er werd uitleg gegeven over de forellenkwekerij, de speeltuin en de kaarsenmakerij.

Als afsluiting werd een tocht op E-choppers van camping/partycentrum de Vossenberg gemaakt. Daar werd deze geslaagde dag afgesloten met een hapje en drankje.

Er waren zestien medewerkers van B&B’s, hotels, bungalowparken en campings in de gemeente Epe aanwezig.

vvv

De groep op E-choppers (Foto: Maurice Schalker)

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.