Dubbel feest op de K. Norelschool in Epe

knorel AangepastDe ouderraad van de K.Norelschool organiseerde een heus winterfeest voor ouders en kinderen, met een ijsbaan, een sneeuwkanon en een heerlijk stampottenbuffet. Wat hebben ze genoten.
Maar ook was er taart van de wethouder van onderwijs, Erik Visser èn van de PO-Raad; na wat extra toezicht en begeleiding door de Inspectie luidde het oordeel (al binnen één jaar) op alle onderdelen weer: ‘voldoende’. De inspectie sprak haar bewondering uit voor deze geweldige prestatie.

Nadat de school vorig jaar haar schoolplein heeft omgebouwd tot een natuurlijke speelplek, wordt nu het interieur van de school gemoderniseerd en aangepast aan het onderwijs van deze tijd, met onder andere een podium, werkplekken in de gang, enz. Op de open dag van woensdag 27 maart is de maquette daarvan te bewonderen.

knorel Aangepast

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Het houdt niet op, schijnt het. Appartementen op de plek van de Middenstip, de voormalige RK Kerk en de ABN AMRO-bank. Het centrum wordt er niet mooier op en bestaat straks alleen uit winkels en appartementengebouwen. Dus bouwen voor projectontwikkelaars. Waar blijven de kleine huizen met tuintje voor senioren en starters? Bouwen voor de bevolking!De donaties t.b.v het herstel van de Notre-Dame zijn nu al opgelopen tot 700 miljoen euro! Kan dat geld niet veel beter worden besteed aan de enorme armoede in de wereld?Het wordt steeds gekker in ons land. Hier meer daarover.Niet alleen in Epe, maar in heel het land kunnen ze er wat van. Een goed artikel over de bomenkap in ons land. En hier een filmpjeMooi gesprek tussen Sunny Bergman, u weet wel, de documentairemaakster die vooral bekend is omdat ze jan en alleman van racisme beschuldigt, en cabaretier Theo Maassen, die met zijn show over 'de opkomst en ondergang van de witte man' volle zalen trekt.Kijk eens wat leuk, de werkgroep Twerk van De Passerel aan het werk.,,Ik heb een groen hart.'' Welnee man, je wilt gewoon een vette bankrekening.Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is! 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.