Zaterdag 26 januari open dag bij Aventus

Op zaterdag 26 januari 2019 houdt mbo-school Aventus een open dag van 10.00 tot 14.30 uur. Leerlingen van het voortgezet onderwijs en hun ouders zijn welkom op de locaties in Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Tijdens de open dag oriënteren leerlingen zich op een vervolgstudie in het mbo en maken zij kennis met Aventus. De school biedt kansrijke mbo-opleidingen in de richtingen Economie & Handel, Creatieve industrie, Zorg & Welzijn en Techniek & Mobiel. Nieuwe opleidingen, die in augustus 2019 starten, zoals Mediamanager en Smart technology staan ‘in de picture’. Smart technology is een brede, technische opleiding die inzoomt op alle techniek en softwaresystemen in en rond het huis. Het gaat om het huis van de toekomst waar met slimme (sensor)technieken het comfort en duurzaamheid hand in hand gaan.

Met de open dag helpt Aventus toekomstige mbo-studenten bij hun beroepskeuze. Docenten en studenten bieden informatie aan over 200 verschillende beroepsopleidingen en beantwoorden vragen van leerlingen en ouders. Loopbaanadviseurs zijn aanwezig voor leerlingen die nog twijfelen over hun vervolgopleiding. De open dag is ook geschikt om een indruk te krijgen van de (praktijkgerichte) sfeer op school en de mensen die er werken en studeren. Iedereen kan zich van tevoren aanmelden voor de open dag via aventus.nl.

Alle acht locaties in Apeldoorn, Deventer en Zutphen openen hun deuren. Op aventus.nl staat welke opleidingen waar zijn. Check dit goed van te voren of bel gratis met het Service-en Informatiepunt op 0800 – 444 5555.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.