Kaartverkoop Veluvine seizoen ‘18/’19 gestart

Uitreiking programmabrochure Jorgen AangepastJörgen Raymann nam vrijdagavond, als laatste artiest van het theaterseizoen ‘17-‘18, het eerste exemplaar van de nieuwe programmabrochure van seizoen 2018-2019 van theater Veluvine in Nunspeet in ontvangst.

Directeur Hannelore Leusink-Bosch reikte de brochure uit en sneed samen met Jörgen een grote taart aan. Daarmee werd tevens het startsein gegeven van de kaartverkoop, zowel aan de kassa als online.
De komende week worden de nieuwe programmabrochures huis aan huis in de gemeente Nunspeet verspreid door Veluvine Ambassadeurs. Ook zijn de programmabrochures op diverse andere locaties, zoals campings, hotels en diverse winkels in Nunspeet en omstreken te vinden.

Het nieuwe theaterseizoen bestaat uit een gevarieerd aanbod vol herkenning, nieuwe namen, ruimte voor aanstormend talent, véél voor de jeugd, lokale helden en special events. Zo komt Richard Groenendijk weer op het Nunspeetse podium en komt Sara Kroos voor het eerst naar Veluvine. Het Jazzorchestra of the Concertgebouw komt samen met Fay Claassen een verrassende avond muziek verzorgen en ook komt er een unieke tribute gebaseerd op het leven en succes van Freddie Mercury & Queen. Ook Jörgen Raymann komt volgend jaar terug, niet in een one-man-show, maar met een speciaal muzikaal theaterspektakel rondom Wubbo Ockels.

Kaarten voor het nieuwe culturele seizoen zijn verkrijgbaar bij de theaterkassa, geopend op werkdagen tussen 9 en 17 uur en 24/7 online via www.veluvinenunspeet.nl.

Uitreiking programmabrochure Jorgen Aangepast

Foto: Hans Verduin

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.