Tweede boek Slank met Linda: lekker en veel eten en toch afvallen

Bij Veltman Uitgevers verschijnt donderdag 21 december een nieuw boek van Linda Nordholt uit Epe: Het koolhydraatbeperkte 60 dagen menu - Van koolhydraat arm naar op gewicht. Nu eens een keer geen boek van een supermodel, een topsporter of van een ex-soapie met superlichamen en superfoods. Dit boek is voor de ‘gewone vrouw’ die op een normale manier slank, gezond en fit wil worden.

Met 'Het Koolhydraatbeperkte 60 dagen menu' brengt auteur Linda Nordholt het vervolg op de succesvolle uitgave 'De koolhydraatarme 30 dagen boost.' Het 60-dagenmenu is bedoeld voor iedereen die een koolhydraatrijk eetpatroon willen omvormen tot een koolhydraatarm, slank en gezond eetpatroon. Dit boek laat zien hoe makkelijk het is om je koolhydraatinname te beperken. Mensen die hun lichaam weer willen laten doen wat het moet doen: vet verbranden. Voor de recepten in dit boek hoef je geen chef-kok te zijn: iedereen kan het.

In dit boek staat hoe elke dag eruitziet op het gebied van maaltijden en tussendoortjes met tips en adviezen om daadwerkelijk de omslag te maken naar een nieuwe, koolhydraatarme levensstijl. Alles daarbij draait om de balans. De balans tussen koolhydraten eiwitten en vetten.

Linda hierover: ,,Heb je eenmaal deze juiste balans te pakken, dan is op gewicht blijven een feit. Makkelijker en leuker kan haast niet in dit boek. De reacties op mijn methode zijn altijd hartverwarmend; mensen die zich weer fit voelen, die afgevallen zijn, die hun medicijnen hebben afgebouwd of gewoon die één van de recepten als verjaardagsrecept hebben uitgekozen. Hoe leuk is dat?”

Linda Nordholt (1978) is zowel gediplomeerd voedingsdeskundige als ervaringsdeskundige. Zes jaar geleden zat ze zelf niet lekker in haar vel. Als afgestudeerd jurist zat ze bovendien vast in een baan, waar ze het niet naar haar zin had. Na de nodige studies ontwikkelde ze haar eigen gezondheidsprogramma, paste deze succesvol toe op haar eigen leefstijl en besloot daarna van haar passie voor een gezonde leefstijl haar beroep te maken. Inmiddels heeft ze een eigen, zeer succesvol, digitaal platform voor een koolhydraatarme leefstijl en helpt ze mensen in haar eigen praktijk dit voedingspatroon aan te leren. Met haar eigen website Slank met Linda.nl heeft ze gemiddeld 60.000 (!) unieke bezoekers per maand.

Het boek is vanaf eind deze week te koop bij via onder meer haar website en bij de boekhandels.


 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento