Gert van den Esschert maakt Epe mien däärpien deel 2

gertvooropNa het grote succes van Epe mien däärpien deel 1 heeft auteur Gert van den Esschert zich vol enthousiasme gestort op deel 2. Onlangs werd in het kantoor van Uitgeverij Gelderland in Epe het contract ondertekend voor de publicatie van dit nieuwe regionale boek, dat halverwege oktober van dit jaar zal verschijnen.

Uitgeverij Gelderland is verheugd dat Van den Esschert, die op Epernet een eigen historische rubriek ‘Woar blif de tied…’  heeft, er wederom voor gekozen heeft het vervolg op dit succesvolle boek uit te geven bij de Eper uitgeverij. “Deel 1 van Epe mien däärpien was een groot succes en in een recordtijd uitverkocht ”, aldus Margreet Frens van de uitgeverij. “Omdat er nog steeds vraag is naar deel 1, hebben wij in overleg met Gert besloten tot een tweede druk. Deze zal half april verkrijgbaar zijn bij de lokale boekhandels en via www.uitgeverijgelderland.nl.

In deel 2 van Epe mien däärpien - dat in oktober verschijnt - wordt de omgeving van Epe wederom in beeld gebracht met nieuw beeldmateriaal en ansichtkaarten en uiteraard veel smakelijke verhalen over en van de bewoners uit deze gemeente.

Epe mien däärpien deel 2 kan gereserveerd worden bij de lokale boekhandel via een intekenlijst of via www.uitgeverijgelderland.nl. De prijs van zowel deel 1 als deel 2 is € 22,95.

gert

Auteur Gert van den Esschert en Margreet Frens van Uitgeverij Gelderland feliciteren elkaar met de herdruk van deel 1 van Epe mien däärpien en de komst van deel 2 van het boek over de historie van Epe.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento