Mijn winkel: Mike en Luc Theunissen

De Marktwand in Epe is weer een bijzondere winkel rijker, "Hoky Poky" Polski sklep Stuntwinkel, van de gebroeders Mike en Luc Theunissen.

Deze winkel zit sinds bijna 3 weken in een hoekje van de Marktwand, waar voorheen heel even de Voordeelhal zat en daarvoor achtereenvolgens drogisterij Courage en volgens mij drogisterij DA. De winkel is ongeveer voor de helft gevuld met Poolse producten, waaronder Pools bier, Poolse worsten en verder de andere helft met restpartijen uit andere winkels, waaronder supermarkten en huishoudwinkels.

Mike Theunissen is 51 jaar en Luc Theunissen 49. Beiden zitten al jaren in dit vak. Mike zegt: ,,Het onafhankelijk zijn en zelf de baas spelen, in plaats van voor een baas te werken is de reden om voor dit vak te kiezen. Elke uitdaging aannemen, zoals met deze Poolse winkel en wat we hiervoor deden en in de toekomst nog gaan doen".

V.l.n.r. Luc en Mike Theunissen.

Boeiend vinden ze: ,,De interactie met de mensen. Een grapje op zijn tijd en een praatje samen met een bakkie koffie, dat bij ons altijd gratis is, ook bij onze voorgaande zaken was dat altijd zo. Wij doen ons best om de klanten tevreden te houden, waaronder ook de Poolse gemeenschap en de toeristen".

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento