Plan voor 'Mijn winkel' in boekvorm

De serie ‘Mijn winkel’ is een begrip voor op internet surfend Epe. Bert Hanekamp is er ooit mee begonnen om er een ‘tijdsdocument’ van te maken. ,,Ik verwacht namelijk dat over een aantal jaren een groot deel van de winkels is verdwenen.’’ Hij heeft al bijna honderd afleveringen gemaakt. Nu wil hij wel eens polsen of er belangstelling is voor een gebundelde, gedrukte versie.

Bert zou wel een boek willen maken van alle afleveringen die op www.epernet.nl en www.epenaren.nl staan en nog op deze site komen. Maar voordat hij verder gaat dan het maken van een proefdruk van een beperkt aantal afleveringen, wil hij graag weten of er in principe belangstelling voor is.

We hebben een deel van de proefdruk gedigitaliseerd zodat iedereen een indruk kan krijgen van hoe het er uit komt te zien. Het boekje is te zien via het menu ‘Achter de toonbank’ onder het Hoofdmenu in de kolom links, en via deze link.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.