Mijn winkel: Wilma van Rhee

Vanaf november 2012 zit aan de Beekstraat in Epe "Yoi Fashion" (Your own Identity), de winkel van de 46-jarige Wilma van Rhee, waar ik dit keer een bezoek bracht.

Jaren geleden zat in dit pand J.W. Nitert schoenen, maar daarvoor zat Laurens Rempt met zijn rijwielfabriek en automobielen in dit pand en nog niet zo lang geleden 'Helemaal leuk bij de dames' en vrij recent Beebiez.

Foto uit 1920 toen Laurens Rempt in het gedeelte zat waar nu kapper Voskuil (links) zit en Yoi Fashion (onder de tekst Rijwielen - Automobielen). Bron tekst en foto: Gert van den Esschert.

Wilma van Rhee, die nu ruim 5 jaar in dit vak zit, zegt: ,,Ik heb dit beroep gekozen uit passie en vind het fijn om met mensen om te gaan. Het mooie in de dames boven halen en het is bovendien ontzettend gezellig werk. Ik ben vrijwel altijd met positieve klanten bezig en als iemand met een mooie set de deur uit gaat, geeft mij dat enorm veel voldoening en energie. Zes dagen in de winkel zijn is gewoon een feestje voor mij".

 DSC2130

,,In de winkel liggen en hangen merken van naam die wekelijks met nieuwe items worden aangevuld, waardoor de collecties snel wisselen. Bij deze collecties worden tevens diverse accessoires aangeboden, zoals sieraden, riemen, tassen enz. Een goede service en kwaliteit voor een redelijke prijs en altijd de laatste trends bij "Yoi Fashion". Ook buiten de normale winkeltijden kan men in de winkel of via mail een afspraak maken voor stijladvies", zegt Wilma tot slot.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento