Mijn winkel: Nico en Klarie Fernhout

Aan de Hoofdstraat in Epe staat "Brocante Handelshuis Epe", de winkel van Nico en Klarie Fernhout, waar ik onlangs ook een bezoek bracht.

Het pand waar "Brocante Handelshuis Epe" is gevestigd, staat nog altijd bekend als het Kleurencentrum Wittingen. De 52 jarige Nico Fernhout en de 51 jarige Klarie Fernhout zitten nu 6 jaar in deze winkel. Hun voorganger was Rinus de Wit met VT Wonen. Nico Fernhout zegt: ,,Ik heb altijd al in de handel gezeten, ook deed ik het inrichten van restaurants en cafe's en het decoreren daarvan".

Foto boven, het Kleurencentrum Wittingen uit de vorige eeuw Bron foto: Gert van den Esschert.

Boeiend aan dit beroep zegt NicoFernhout, die nu 17 jaar in dit vak zit: ,,Afwisselend elke week op pad in binnen- en buitenland op zoek naar leuke decoratie en mooie vondsten". Klarie Fernhout voegt nog toe: ,,De gemoedelijkheid, maar ook de gezelligheid overdag die je met de klanten in de winkel hebt".

Het  "Brocante Handelshuis Epe" heeft een landelijke uitstraling. U kunt er terecht voor onder andere sfeervolle woon accesoires, white wash meubelen, beelden, kado artikelen, kroonluchters, spiegels, zink, beelden enz., eigenlijk te veel om op te noemen

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.