Hagedoorns Plaatse

 DSF1397 copyMenig Epenaar zal er al eens geweest zijn aan de Ledderweg in Zuuk, al was het alleen maar tijdens onder ander 'Proef de culturen'.

Maar het museum, voluit 'Veluws Museum Hagedoorns Plaatse', heeft natuurlijk veel meer te bieden. Regelmatig kom ik Epenaren tegen die er echt nog nooit zijn geweest, wat ik jammer vind. Een bezoek is echt de moeite waard voor oud en jong. Als u komende week toch in Epe moet zijn vanwege Sinterklaas inkopen, loop dan eens langs het pand op de hoek tegenover De Posthoorn, voorheen zat hier Centro in. Hagedoorns Plaatse heeft hier wat spullen neergezet, zodat u kunt zien wat een bezoek aan het museum inhoudt. Ik heb er 's avonds een paar foto's gemaakt zodat u wat indrukken opsnuift.

 1280118

 DSF1393

 DSF1394

 DSF1395

 DSF1396

 DSF1397

Hier onder een paar foto impressies die ik in het museum zelf heb gemaakt, om een indruk te geven van wat er allemaal te zien is. Er zijn onder andere regelmatig wisselende exposities.

 DSC0236

 DSC0261

 DSF3599

Voor als u nog meer cultuur wilt snuiven, de Gemeente Epe kent echter nog een paar musea, in Vaassen 'Museum Vaassen Historie' en in Oene 'Cultuur Historisch Museum Oene'.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.