KNA kijkt met tevredenheid terug op concert

Foto orkest KNA AangepastAccordeonvereniging Kunst Na Arbeid uit Epe haar zaterdagavond haar najaarsconcert in het Dorpshuis De Hezebrink in Emst verzorgd. Belangstellenden en donateurs genoten van een avond met zeer gevarieerde muziek.

Het Recreanten- en het A-orkest staan allebei onder leiding van de nieuwe dirigent Leo van Lierop. Het A-orkest beet het spits af op dit concert met het nummer Pavane en speelde vervolgens de Sinfonische Suite. Na een changement speelde het Recreantenorkest twee nummers, de tango Villosa en de Märchen-Sinfonietta. Voor de pauze werden twee leden uit het A-orkest gehuldigd. (Zie het volgende artikel.)

Na de pauze startte het Recrantenorkest met Elvis Selection, Barocco, Summertime en het afsluitende nummer De Wielewaal. Na weer een changement speelde het A-orkest het laatste deel van de avond Andantino, Alcazar en een selectie uit de bekende film The Godfather.

Ter afsluiting speelden beide orkesten samen Gabriella’s Song, het bekende nummer van de film As It Is in Heaven.

Kunst Na Arbeid kijkt terug op een zeer geslaagd najaarsconcert, het was een mooie muzikale avond waarvan wederom heel veel mensen hebben genoten.

Foto orkest KNA Aangepast 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.